Danas sahrana mladića kojeg je ubio otac: Trpio nasilje, želio da zaštiti majku

Region

Mladić je inače imao velikih porodičnih problema, bio je izuzetno vezan za majku i gledao je da je zaštiti od oca nasilnika na svaki mogući način
Dejan Fazlija (25) koji je pronađen mrtav sa ubodnim ranama koje mu je nanio otac nakon svađe, biće sahranjen danas u 14 sati na Novom groblju u Kruševcu (Srbija).

Njegova sestra na Facebooku je objavila potresne riječi.

“Moj anđele lijepi, neka ti je laka crna zemlja. Ljubi te sestra i voli”, napisala je.

Dejan se i na poslu žalio na porodične probleme i kolege su ga molile da se sa posla ne vraća kući, te je te večeri otišao da prespava kod druga. Međutim, te večeri pozvao da je drugi drug i pitao da se nađu, ali je sa sobom poveo Dejanovog oca.

Kamere su snimile Dejanovog oca Nebojšu Uskokovića (50) kako izlazi sa zadnjeg sjedišta automobila ispred pekare u Balkanskoj ulici u kruševačkom naselju Bivolje, a potom se raspravlja sa sinom, nakon čega mu zabada nož direktno u srce.

Sve se dogodilo u noći između 26. i 27. avgusta, a Dejanova porodica ubrzo je krenula u potragu za njim, misleći da je nestao. Prema rezultatima obdukcionog nalaza, preminuo je 10 minuta nakon uboda. Dok je potraga za njim još trajala, Dejanova braća pronašla su oca obješenog u kući.

Mladić je inače imao velikih porodičnih problema, bio je izuzetno vezan za majku i gledao je da je zaštiti od oca nasilnika na svaki mogući način. Često je pričao kako mu se majka žali i da će je otac ubiti ako je on ne zaštiti. Nažalost, Dejan nije uspeo da zaštiti sebe, otac je kobne večeri uzeo nož u ruke i sinu presudio, piše Telegraf.rs.

hayat.ba