BRAVO ZA ANITU I ANĐELA! Par iz Zadruge DONIRAO 113.780 dinara za operaciju Luke Rodića

Region

Maleni Luka Rodić iz Bačke Palanke, kome je u februaru 2024. godine dijanostikovana tumorska promena gornjeg pola desnog bubrega i tumor u zadnjoj lobanjskoj jami sa posledičnim hidrocefalusom, dobio je šansu da lečenje nastavi na klinici u inostranstvu, gde su planirani specijalistički pregledi kao i zračne terapije.

Sredstva su potrebna za specijalističke preglede, laboratorijske analize, bolničko lečenje, radioterapije, lekove, suplemente, medicinska pomagala, troškove smeštaja i prevoza u toku lečenja, zbog čega su ljudi sa svih strana donirali novac.

U akciji su učestvovali i rijaliti igrači, pobednica “Elite 7” Anita Stanojlović i njen partner Anđelo Ranković. Tačnije, njihova fan grupa “Najlepši Anita Anđelo” donirala je prikupljeni novac za lečenje dečaka.

Uplatili su čak 113.780 dinara, što je bila želja rijaliti para. Anita je ovo potvrdila.

– Da, to je Anđelov i moj dogovor nakon izlaska. Rekli smo da više ne kupuju poklone i sve što je namenjeno nama da ide humanitarne svrhe. Meni je jako drago da se rade takve stvari u ime naše ljubavi – rekla je Anita za Telegraf. pulsonline.rs