STANISLAV ZAŽALIO ŠTO JE MAJU IKADA UPOZNAO! Marinkovićeva zadala Krofaku finalni udarac, nema od pomirenja ništa!

Showbizz

Maja Marinković je Stanislavu najavila pakao, nikada nije smeo raskinuti sa njom.

Posle izlaska iz rijalitija, Maja Marinković i Stanislav Krofak su svoju ljubavnu priču nastavili na brojnim letnjim destinacijama, uključujući Hrvatsku i Crnu Goru. Njihove slike s putovanja su oduševile fanove, ali nedavno su izazvale nevericu jer su obrisali sve zajedničke fotografije sa svojih profila na društvenim mrežama. Ovaj potez je izazvao sumnje da je došlo do raskida njihove veze, iako se Maja nedavno pomirila sa Stanislavovom ćerkom, Vanesom.

S obzirom na nedavno pomirenje sa Stanislavovom ćerkom, mnogi su bili uvereni da je veza između Maje i Stanislava bila stabilna. Međutim, brisanje zajedničkih slika sa društvenih mreža izazvalo je sumnje u stabilnost njihove ljubavne veze. Fanovi su ostali u šoku, a spekulacije o raskidu su brzo počele da kruže.

Iako se nijedno od njih dvoje nije oglasilo za medije, Maja i Stanislav komuniciraju putem Instagrama, gde provociraju fotkama, ali i citatima, a Marinkovićeva je sinoć bila nešto surovija, pa je javno upozorila Krofaka:

 

– Najveći zaj*b u životu je poigrati se sa ženom koja još samo iz aviona nije pala, pa ustala – pisalo je u njenoj objavi.

On je takođe uzvratio citatom i porukom, koju su svi povezali upravo sa Majom i njihovim trenutnim odnosom:

– Ne polaži račune nikome, ne pravdaj se. Ne forsiraj istinu. Ako ti ne veruju, onda ti nisu potrebni – poručio je Stanislav.

republika.ra