“Pravda je spora, ali dostižna.”Gorštak Dane dobio zabranu prilaska ženi!

Region

Gorštak Dane dobio zabranu prilaska ženi! Isplivali novi detalji, otkriveno kada je Kristina tačno napustila vanbračnu zajednicu

Kristina Salković na društvenim mrežama optužila je svog bivšeg partnera sa kojim ima dete, gorštaka Daneta Bijorca i njegovu majku, da su je maltretirali, trovali, zlostavljali, psihički maltretirali, a kako se nezvanično saznaje ona ga je prijavila policiji 2022. godine!

Kako se nezvanično saznaje, policija je odmah tada, pre dakle 2 godine, postupila protiv njega i izrekla meru zabrane prilaska. Kristina je tada napustila vanbračnu zajednicu i državu Srbiju i od tada se nije vraćala.

Podsetimo, Kristina je pobegla od kuće i iz Sarajeva došla na Goliju gde je sa Danetom na planini živela nekoliko godina i dobila dete sa njim.

Potom su krenule stravične optužbe među kojima i ona da je “zaradila” neizlečivo oboljenje creva.

“Terali su me da se snimam medije da bi dobijala donaciju za lečenje, a onda su sav taj novac trošili na sebe. Njegova majka me je maltretirala i otrovala”, rekla je ona.

Kristina je završila u bolnici, a samo dan nakon napuštanja zdravstvene ustanove njena majka Jasna Salković Bajrić ispričala je da je po dolasku iz Sarajeva u posetu, ćerku zatekla u katastrofalnom stanju te da je podsećala na mrtvaca.

“Danetova majka ju je držala zaključanu u kući na visokoj temperaturi, a onda je nastao i okršaj. Danetova majka je nasrnula na nju, reagovala je i policija”, rekla je ona tada.

Inače, povodom svega se oglasio Danetov rođak koji je rekao da Kristinine tvrdnje nisu tačne i da on nikada nije prijavio Kristinu.

Dane je takođe za Telegraf rekao da je sve nameštaljka Kristine i njene majke kako bi otišla muškarcu s kojim je bila ranije! Dane se tim povodom još nije oglašavao.

Kurir.rs/