Nevjerovatan uspjeh: Dino Merlin za samo nekoliko sati rasprodao arenu u Njemačkoj

Zanimljivosti

Ova legendarna dvorana, poznata po tome što je bila domaćin takmičenja tokom Olimpijskih igara 1972. godine, ugostila je brojne svjetske muzičke zvijezde poput U2, Eltona Johna, Beyoncé, Coldplayja, Eda Sheerana i mnogih drugih

Najavljeni koncert bh. pjevačke megazvijezde Dine Merlina za 19. oktobar u čuvenoj Olypiahalle u Minhenu rasprodat je za samo nekoliko sati. Ovo će biti prvi naredni koncert Merlinove turneje pod nazivom „Mi“ u ovoj godini, nakon što je u martu rasprodao dvije ljubljanske arene.

Ova legendarna dvorana, poznata po tome što je bila domaćin takmičenja tokom Olimpijskih igara 1972. godine, ugostila je brojne svjetske muzičke zvijezde poput U2, Eltona Johna, Beyoncé, Coldplayja, Eda Sheerana i mnogih drugih.

U subotu, 19. oktobra, u ambijentu ove dvorane svjetskog glasa, Merlinova publika imat će priliku uživati u najnovijim hitovima i bezvremenskim klasicima, uz vrhunsku produkciju, impresivnu vizuelnu estetiku, te jedinstvenu emociju i scensku energiju koja se veže za koncerte ovog umjetnika.

Oslobođenje