ONA UTEGNUTA KAO PRAĆKA, A ON NOSI STOMAK DO ZUBA: Milioner je niži od nje za 2 glave, a svi se pitaju šta traži sa NJIM

Showbizz

Nekadašnja Plejboj zečica uživa na plaži sa milionerom koji je niži od nje, zbog čega su često meta negativnih komentara.

Nekadašnja Plejboj zečica Viktorija Silvstedt koja danas ima 47 godina izgleda fenomenalno, dok joj na utegnutoj liniji mnoge žene zavide. Čini se da njoj godine ništa ne mogu, a bez problema može da stane rame uz rame sa duplo mlađim devojkama.

Nedavno je uslikana na jednoj plaži, dok je u prvom planu bila njena zanosna figura. Uprkos tome što je imala estetske korekcije, nije preterala, te sve na njoj izgleda prirodno i umereno.

Mnogi se pitaju kako joj polazi za rukom da izgleda tako atraktivno, a slike sa plaže koje su se ovog leta pojavile izazvale su veliku pažnju i komentare javnosti.

Naime, Viktorija je uživala u čarima mora sa svojom jačom polovinom – milioner i preduszetnik Maurice Dabbah. Par već godinama uživa na najluksuznijim mestima, dok mngi komentarišu kako je Viktorija sa njim samo zbog novca.

Razlika u fizičkom izgledu između njih dvoje je više nego očigledna. Dok ona ima zategnuto telo i vitak struk, on imao višak kilograma. Takođe, Viktorija je od svog izabranika viša za dve glave, zbog čega su često meta negativnih komentara.

Podsetićemo, Viktorija je nekadašnja Plejboj zečica, a često se nalazila u društvu ozloglašenog Hjua Hefnera.

Izvor: stil kurir