Bila je prva ljubav Zdravka Čolića, sinoć se pojavila na crvenom tepihu: I u zrelim godinama je prava lepotica

Region

Čola je više od dve decenije u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, sa kojom ima dve ćerke, međutim jasno je da zavodnik takvog kalibra ima romantičnu istoriju

Zdravko Čolić, jedan je od najboljih pevača na prostorima bivše Jugoslavije. Njegove ljubavne pesme gotovo svakog asociraju na neki momenat ili osobu, a jednu svoju pesmu, koju je sam napisao i otpevao, posvetio je glumici koja je sinoć prodefilovala crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala.

U pitanju je Jasna Ornela Beri (70), koja je glumila u filmovima “Na putu”, “Grbavica”, “Nafaka”, ali i “U zemlji krvi i meda” koji je režirala Anđelina Džoli. Tu su i serije “Lud, zbunjen, normalan”, “Bitange i princeze”, “Ne daj se Nina”.

Čola je više od dve decenije u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, sa kojom ima dve ćerke, međutim jasno je da zavodnik takvog kalibra ima romantičnu istoriju. O svojoj prvoj velikoj ljubavi, Jasni Orneli, Čolić je retko govorio za medije, dok je ona to učinila samo jednom.

Njih dvoje su se u Sarajevu mladi zaljubili jedno u drugo, a detalje njihovog odnosa svojevremeno je otkrila Jasna.

Ona je bila Čolina velika ljubav sedamdesetih godina u Sarajevu, gde su oboje živeli, a Jasna je tada važila za jednu od najlepših devojaka. To je bila ljubav na prvi pogled, velika i iskrena, a Jasna je 47 godina kasnije pričala o njemu, ističući da joj je on prva ljubav u životu.

– Uvek će deo mog srca biti rezervisan za njega. Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu “Noć mi te duguje”, koju je sam napisao – rekla je glumica i napomenula da njih dvoje nikada nisu bili u vezi, ali da im je odnos bio specifičan.

– Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji – izjavila je Jasna u emisiji “Konačno petak”.

Jasna je sinoć na Festivalu prošetala u mini-haljini lepršavog kroja, sa prozirnom mrežicom na dekolteu i grudima. Kosu je zavezala u rep i pustila šiške.

UNIQA je ekskluzivni sponzor i zvanično osiguranje Sarajevo Film Festivala.

(Ona.rs)