Prosidba iz Mostara postala viralna na internetu zbog reakcije djevojke: “Iz aviona se vidi da joj je neprijatno”

Region

Prosidba je intiman i jedan od važnijih trenutaka svakog para, a nedavno se jedna desila u Mostaru koja je ubrzo postala hit na društvenim mrežama zbog reakcije djevojke.

Naime, u jednom od restorana pored Starog Mosta uz Neretvu mladić je odlučio iznenaditi svoju djevojku priredivši joj javnu prosidbu.

Nakon što je konobar dobio tortu s upaljenim svijećama i porukom “udaje se za mene”, mladić je ustao iza stola i kleknuo ispred djevojke otvorivši kutijicu s prstenom.

Međutim, svima je veliku pažnju privukla reakcija djevojke koja je brzo ustala i skoro neprimjetnim gestikulacijama i blagim osmijehom odgovorila pozitivno na to važno pitanje.

Takav njen potez je zapravo ukazivao na to da je željela da se što prije završi, a blagi osmijeh je odavao koliko joj je neugodno.

To su primijetili i korisnici društvenih mreža pa su tako mnogi na platfromi “X” komentarisali da bi muškarci trebali prestati s javnim prosidbama i da ne shvataju koliko je to neugodno.

“Iz aviona se vidi koliko je to neprijatno, zašto imbecili to rade?”, upitala je korisnica koja je objavila video navedene prosidbe.

“Doživjela sam ovo, ekstremno neprijatno, momci nemojte ovo raditi”, “Više se obradujem kada kupim torbicu nego ona zarukama”, “Javne prosidbe zabraniti zakonom”, samo su neki od brojnih komentara.

n1