Supruga Darka Lazića pokazala stomak u 8. mjesecu trudnoće: “Ugojila sam se samo 3 kilograma”

Region

I vjerujte da ne poznajem nijednu trudnicu koja je vodila računa o ishrani, a ugojila se više od onoga što je “normalno”, tvrdi Katarina

Supruga folkera Darka Lazića, Katarina, veoma je aktivna na društvenim mrežama, gdje sa svojim pratiocima dijeli svoja iskustva o trudnoći.

Kaća je u osmom mjesecu trudnoće i na svojim mrežama često objavljuje slike svog tijela, odnosno trudničkog stomaka.

Naime, ovog puta komentare na mrežama izazvala je njena najnovija fotografija na kojoj pozira golog trudničkog stomaka, a pažnju je privukao njen izgled, odnosno kilaža.

– Pošto su se svi osvrnuli na moj izgled u 8. mjesecu, moram da kažem da nisam napisala da izgled u trudnoći zavisi od toga šta i koliko jedete, napisala sam da broj kilograma koji ćete dobiti zavisi od ishrane. I vjerujte da ne poznajem nijednu trudnicu koja je vodila računa o ishrani, a ugojila se više od onoga što je “normalno” , a to je za trudnoću sa jednom bebom do 12-13 kg, a sa blizanačkom trudnoćom do 20 kg. Moram da naglasim, da nisam rekla da svi trebate da se ugojite samo 3 kg kao i ja, samo sam napisala moj primjer. A sasvim je normalno da to bude više od 3 kg, tačnije ne više od 13 kg do kraja 9. mjeseca ili do 20 kg kada su blizanci u pitanju – napisala je Kaća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

Kaća je, zatim, objasnila i kako se ugojila samo čitavih 3 kilograma, a da samo plod i plodova voda imaju više od 20 kilograma.

– Neko je napisao komentar kako nije jasno kako samo 3 kg, a samo plodove vode ima oko 21. Tačno, ovo je jako dobro pitanje i objasnit ću vam. Pored plodove vode, tu je i beba koja sada ima između 1,5 i 2 kg. Kako onda ja imam samo 3 kg više? Imajte u vidu da sam trenirala godinama prije trudnoće i sada kada sam prestala da treniram moja mišićna masa opada, a dobivam plodovu vodu i plod i kad se sve sabere i oduzme to je +3 kg.

Lazićeva supruga je otkrila i od čega to zavisi izgled žena u trudnoći, pa otkrila koliko ima godina.

– Izgled u trudnoći zavisi od: stanja (izgleda) prije trudnoće, ishrane, genetike, metabolizma. Neko je napisao da izgled u trudnoći zavisi od godina, ne mogu da se složim sa tim, znam mnoge žene koje sa 40 u trudnoći izgledaju odlično, a i sama imam 34 godine, što je, složit ćete se – nije malo, piše Telegraf.rs. avaz