Aleksa Avramović ipak odlazi u NBA ligu?

Region

Aleksa Avramović je još jednom u dresu reprezentacije Srbije pružao maestralne partije, na nedavno završenim Olimpijskim igrama na kojima su Orlovi osvojili bronzanu medalju bio je ujedno proglašen za najboljeg defanzivnog igrača turnira.

Prethodno, iako je imao ugovor sa Partizanom i za narednu sezonu, Aleksa Avramović je promenio sredinu. Kako je Sport Klub još ranije objavio, reprezentativac Srbije će karijeru nastaviti u ekipi CSKA iz Moskve.

Ipak, moguće je da dođe do obrta. Kako je još ranije naveo i menadžer igrača Miško Ražnatović, Aleksa ima klauzulu po kojoj može da postane član nekog kluba u NBA ligi, ukoliko se dogovor realizuje do 20. avgusta.

U subotu ujutro čačanski portal „Ozonpress“ objavio je ekskluzivnu vest da će Aleksa Avramović ipak u NBA ligu, a ne u Rusiju.

„Avramović sasvim sigurno odlazi u LA Kliperse ili u Atlanta Hokse. Pregovori su u toku i nadamo se da će sve završiti u obostranom interesu“, naveo je, kako kaže portal „Ozonpress“, izvor blizak porodici Avramović, uz dodatak da je dogovoreno 99 odsto stvari.

Do potvrde ili demantija ove vesti trebalo bi da dođe uskoro.

sportklub.n1info.rs