“PONIZILI SU ME NA ŽURKI OLIMPIJACA” Đani besan zbog onoga što je doživeo na slavlju naših sportista: “Nije fer”

Region

Naši sportisti do jutra su slavili uspehe koje su ostvarili na Olimpijskim igrama u Parizu, a jedan od pevača koji je došao na njihovu žurku bio je i folker Radiša Trajković Đani.

Đani se oglasio nakon žurke i otkrio da je jako razočaran u kolege zato što mu nisu dozvolili da otpeva nijednu pesmu i time su ga, kako kaže, ponizili

– Ja dođem u 22h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju!!! Čekam da pevam… A velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert? A dogovor svi po par pasama!!! Otišao u 5, nisam ni otpevao nijednu pesmu!!! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer!!! Bio tu, al’ ponižen – napisao je Đani.

Olimpijce sačekalo iznenađenje
Naše sportiste sačekalo je još jedno iznenađenje, a reč je o torti na četiri sprata, koja je specijalno dekorisana u duhu Olimpijskih igara.

Prvi sprat je za košarkaše i njihovu bronzu, dok je drugi za našu srebrnu taekvondistkinju Aleksandra Perišić, i prvo zlatno mesto za Novaka Đokovića, Damira Mikeca, Zoranu Arunović i naše vaterpoliste.

Na poslednjem spratu je srpska trobojka, a na samom vrhu su fotografije naših sportista, u sredini Nole, a pored slika Ajfelovog tornja.

Đani pomahnitao sa kolegom na slavlju, snimak rasplamsao mreže

blic.rs