Ivana je ostavila kod kuće muža i troje dece i otišla na put sama: “Toplo preporučujem, deci treba sveža mama”

Zanimljivosti

“Moj muž me je u potpunosti podržao”

Majka troje dece “napustila” je muža i decu kako bi sama putovala tokom školskog raspusta. Ivana Poku otputovala je u Češku gde je provela nedelju dana družeći se sa prijateljima i uživajući u večernjim izlascima.

Četrdesetogodišnjakinja iz Fife, koja ima osmogodišnje blizance i dvogodišnjeg mališana, nije se osećala krivom zbog ovakvog poteza. Ona navodi da je iskoristila to vreme da se naspava i nadala se da će se posle toga osećati osveženo i napunjeno

Uprkos tome što je „teško” ostaviti porodicu, Ivana kaže da je njenih sedam solo noći u Pragu bilo „neverovatno”. U stvari, veruje da bi više roditelja trebalo da razmisli o solo putovanjima.

– Bilo je neverovatno, čak i bolje od spa vikenda. Moji prijatelji znaju koliko mi je bilo teško tokom godina, pa su me razmazili na odmoru – istakla je.

Ivana je prvobitno otišla na put da prisustvuje venčanju, ali je odlučila da ga produži kako bi dobila prekopotrebno solo vreme.

– Svi smo bili pozvani, ali je bilo previše komplikovano u smislu letova, cena i troje dece. Jav, moj muž, i ja smo zajednički doneli odluku da idem samo ja, a pošto imam mnogo prijatelja tamo, odlučila sam da to maksimalno iskoristim i ostanem još malo.

Ivana je podršku pronašla i u svojoj mami koja je ostala da čuva unuke.

– Nije bilo lako otići, ali morala sam da “preguram” to i jednostavno odem. Posle dva dana odsustva, zaista sam počela da uživam. Želela sam da moja deca dobiju “svežu” mamu – poentirala je Ivana, a prenosi “TheSun”.

(Ona.rs)