“Baćko moj”: Nikola Rokvić čestitao rođendan mlađem bratu Marku, jedan komentar sve oduševio

Region

Nikola Rokvić nikada nije krio koliko je vezan za svoju porodicu koja mu je bila veliki oslonac kroz život.

On je uvek naglašavao porodične vrednosti, a sada je bratu Marku čestitao rođendan.

Pevač je podelio fotografiju njega i Marka kada su bili deca uz čestitku:

– Živ mi bio baćko moj – napisao je Nikola uz emotikon torte.

Marko je inače 4 godine mlađi od Nikole, a rođendan mu je čestitao brat Dario, vanbračni sin Marinka Rokvića koji živi u Kanadi.

– Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo – ispričala je pevačica bliska sa porodicom, pa dodala:

– Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe.

– On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s decom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode, a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Videli ste da je kako dolikuje ispraćen na večni počinak, verujte, to je i zaslužio – rekao je svojevremeno pomenuti izvor za “Stori”.

Inače, komentari ispod posta sa fotogrtafijom braće bili su puni čestitki i pphvala, ali ova dva su posebno privukla pažnju.

“Nikola zdravi i veseli bili. Bog vas blagoslovio. Braća Rokvić”, “Divni ste braćo Rokvić, živi i zdravi bili. Zaista ste primer divnih mladih ljudi. Svako dobro vam želim od srca” štp si mnogi lajkovali.

(Telegraf.rs)