Mask reagovao na nikad emotivniju poruku Đokovića, milijarder okačio i srpsku zastavu /FOTO/

Region

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Ilon Mask čestitao je Novaku Đokoviću na osvajanju olimpijskog zlata u Parizu. Mask je reagovao na objavu srpskog tenisera na društvenoj mreži Iks i postavio srpsku zastavu.

Đoković je prvo postavio video snimak kroz koji se vidi njegov put od detinjstva, preko najvećih uspeha do naslova olimpijskog šampiona, uz emotivnu poruku Srbiji.

– Nikada nisam mogao da odustanem od sna da osvojim ovu zlatnu medalju, kao što ni narod Srbije nikada nije odustao od mene. Zajedno smo verovali u nemoguće. Iako sam ja taj koji nosi ovu medalju, želim da svaki Srbin zna da ona pripada svima nama – napisao je Novak

I nastavio u istom tonu.

– Predstavljati našu naciju najveća je čast na svetu. Ova medalja, ovi trenuci, ovaj život – ništa od toga ne bi bilo moguće bez vaše nepokolebljive podrške. Ovo je zbog tebe. Ovo je za tebe. Hvala vam. S ljubavlju, Nole – dodao je.

Mask mu je ostavio komentar “Čestitam”, uz emotikon srpske zastave, na čemu mu se Đoković zahvalio.

Đoković je u nedelju pobedom nad Karlosom Alkarasom 7:6, 7:6 zaokružio celokupnu priču osvojivši sve što je mogao u karijeri i tako se dodatno uklesao na tronu najvećeg svih vremena.

Navijamo za Srbiju!

sportal.blic.rs