Žene su POLUDELE ZA ITALIJANSKIM PLIVAČEM NA OI i tvrde da ga je SAM BOG ISKLESAO:

Region

Žene su POLUDELE ZA ITALIJANSKIM PLIVAČEM NA OI i tvrde da ga je SAM BOG ISKLESAO: Lep kao greh, a njegova IMPOZANTNA FIGURA baca u nesvest – još je i svetski rekorder

Italijanski plivač Tomas Ćekon u ponedeljak uveče doplivao je do olimpijskog zlata u disciplini na 100 metara leđno, postavši tako prvi Italijan ikada koji je uspeo da se popne na postolje u toj kategoriji. Njegove plivačke veštine svakako su oduševile sportsku javnost, ali ženski deo publike očarao je i seksepilom i sjajnim izgledom.

Talentovani plivač, inače višestruki evropski i svetski prvak, zaludeo je obožavateljke širom sveta, a na društvenim mrežama tvrde da zaslužuje zlato i za najboljeg šmekera na Olimpijskim igrama.

Euforija za Ćekonom otpočela je još pre nekoliko dana, odnosno nakon ceremonije dodele medalja 27. jula, kada je Italija osvojila bronzanu medalju u muškoj štafeti 4×100 metara slobodno, a čiji je deo bio i ovak 23-godišnjak.

Tomas se zajedno sa svojim kolegama plvačima popeo na postolje, a u trenutku kada su svi zajedno podigli ruke kako bi timski proslavili medalju, njegov reprezentativni duks se podigao, otrkivši isklesane trbušnjake. Ovaj prizor bio je dovoljan da ljudi na mrežama “polude” i oduševe se. Dovoljno je reći da je objava koja prikazuje ovu scenu na društvenoj mreži X, bivšem Tviteru, doprla do 20 miliona ljudi, što je defnitivno čini jednom od najpopularnijih sa OI.

“Ovaj čovek je nestvarno lep”, “Sav patriotizam napušta moje biće kada je Tomas Ćekon na ekranu”, “Nije ni čudo što je pobedio, ta vilica je verovatno prepolovila vodu kada je zaronio”, “Usuđujem se da kažem da je ovog čoveka sam Bog blagoslovio”, samo su neki u nizu komentara oduševljene publike.

Mladi Italijan zaista može da se pohvali vrlo laskavom pojavom – visok je čak 197 centimetara, izrazito je zgodan, poput većine plivača, ali ima i vrlo interesantan lik, to jest lepo lice, te specifičnu harizmu i stav. Nije ni čudo što žene baca u trans!

Ćekon u plivačkom svetu ima i nadimak “morski pas” zbog brzine koju razvija u vodi, ali i odlučnosti koja ga krasi tokom takmičenja. Inače, on je svetski rekorder u disciplini na 100 metara leđno, te na 4×100 metara slobodnim stilom. Jednom prilikom je priznao da su njegovi sportski idoli Rafael Nadal i Konor Mekgregor, a veliki je zaljubljenik u MMA, ali samo kao gledalac.

Ćekon je samo jednom podigao negativnu buru u evropskoj javnosti, kada je objavio na svom Instagramu fotografiju Fora Italice – italijanskog kompleksa koji je izgrađen za vreme Musolinijeve vladavine. Uz fotografiju napisao je “Boia chi milla”, izraz koji su koristili fašisti u Drugom svetskom ratu. Ovo je bio fašistički poziv na boj, a dok je doslovno značenje “ubica je onaj koji napusti bitku”, parafrazirano bi bilo “izdajnici su oni koji odustaju”.

Nakon ogromnih kritika, plivač je obrisao objavu i javno se izvinio uz tvrdnju da nije bio svestan istorijske konotacije rečenice koju je napisao. zena.blic.rs