Komšiji sa malom bebom smetaju svakodnevni građevinski radovi: “Poštujte kućni red od 15 do 17h”

Region

Komšiji sa malom bebom smetaju svakodnevni građevinski radovi: “Poštujte kućni red od 15 do 17h”

Stanovnici zgrade u centru Zavidovića suočavaju se sa sve većim nezadovoljstvom zbog konstantnih građevinskih radova koji traju već nekoliko mjeseci. Jedan od najglasnijih kritičara radova je gospodin koji živi u stanu sa suprugom i njihovom malom bebom.

“Radovi počinju rano ujutro i traju do kasno popodne, što nam stvara ogromne probleme. Naša beba ne može normalno da spava, a to utiče na njeno zdravlje i našu svakodnevnicu. Gledajte ovo ali prvo ih čujte. Malo oni to…

Ovdje mi je posebno popucalo ali ne odustaje lik od hiltovke, pa šta je ovo. Slušajte ovo kućni red, zna se kad se šta smije i šta je od 15 do 17h. Ja ovo slušam svaki dan. Postoji kuMala djeca zahtevaju poseban režim i bilo bi idealno kada bi se bučni radovi izvodili u periodima kada većina ljudi nije kod kuće.”

Građevinski radovi obuhvataju renoviranje stanona u zgradi, a izvođači radova su izjavili da će projekat trajati još najmanje par mjeseca. Uprkos tome, mnogi stanari, smatraju da se radovi mogu organizovati na način koji bi manje ometao život u zgradi.

Stanari Zavidovića se nadaju da će se naći rešenje koje će omogućiti nesmetano izvođenje radova, ali i očuvanje kvaliteta života svih koji tu žive, posebno najmlađih članova zajednice.

Izvor:CH