Uhvatili smo Đulu Drini samu na plaži, svi se pitaju gde je suprug?! Džepna Venera izazvala pometnju u Crnoj Gori

Svijet

Uhvatili smo Đulu Drini samu na plaži, svi se pitaju gde je suprug?! Džepna Venera izazvala pometnju u Crnoj Gori

Ekipa Grandovog portala ovog leta partolira Crnogorskim primorjem, a danas je na plaži nadomak Herceg Novom usnimila Đulu Drini, finalistkinju „Zvezda Granda“. Kako je Grand ekipa saznala, pevačica je u Crnu Goru stigla sa suprugom Edinom, ćerkicom Alinom i bratom Edinom, a na plažu je, verovali ili ne, ipak pošla sama.

Đula je rešila da iskoristi svaki slobodan trenutak na odmoru, te dok je njena dvoipogodišnja ćerka imala popodnevnu dremku, pevačica se uputila sama u restoran na ručak, dok su njen suprug i brat čuvali Alinu.

Zvezda Granda je izabrala restoran sa pogledom na more, a nakon ručka krenula je ka plaži, gde je već na šetalištu izazvala pažnju prolaznika, što je naša ekipa i zabeležila. U opuštenom izdanju, u kratkom šortsu i beloj majci, ali i bez trunke šminke Đulu su mnogi prepoznali na primorju.

Mnogi prolaznici zaustavili su je da se fotografišu sa njom, a neki su čak bili hrabri da prokomentarišu i pohvale njeno učešće i nastupe u takmičenju.

Pevačica je sa osmehom prihvatila svaku pohvalu, kritiku i sugestiju, a kako smo zabeležili, najviše se nasmejala i obradovala kada su joj uputili kompliment da je džepna Venera sa glasom kao kuća.

Kako je voda bila ledena, što su komentarisali svi na plaži, Đula je odličila da se ipak ne kupa, već da zabeleži nekoliko fotografija na primorju. Iako je uzela ležaljku da odmori, pevačica je pozirala kraj mora, a ubrzo zatim vratila se u restoran gde su joj se kasnije pridružili suprug i ćerkica.

grand.nova.rs