“Nisam ličila na sebe, doktori su bili krivi”: Srpska manekenka o estetskim operacijama, iznela sve u javnost

Showbizz

Manekenki Dejana Živković je genetika podarila sve što joj je potrebno, međutim smo sve više viđali estetski izmenjenu verziju koju je ona tada smatrala lepšom.

Ona je sada progovorila je o poteškoćama koje je imala zbog estetskih korekcija i operacija, te tvrdi da su ponajviše lekari krivi za sve što joj se desilo.

Šta se dešavalo poslednjih nekoliko godina i šta je dovelo do toga da gotovo ne ličim na sebe… Ne želim da ispadne da su doktori krivi za sve. Sama sam odlučila da eksperimentišem sa svojim licem, ali u većini slučajeva su doktori bili krivi. Najviše sam zahvalna majčinstvu koje me je promenilo toliko da više nisam želela da izgledam neprirodno kao majka jednog, a zatim i drugog deteta. Najviše sam srećna što sam uspela da vratim svoj prirodan izgled – poručila je Dejana putem društvenih mreža.

– Najvažnija poruka za sve mlade i starije devojke/žene je da ne misle da će nekim zahvatom ulepšati sebe jer se može desiti milion komplikacija. Odlazak na “ulepšavanje” ne mora značiti da ćete se uopšte ulepšati, a kamoli dobiti željeni rezultat – rekla je manekenka.

– Uvek idite kod najboljih lekara, a ja sam uvek tu za savete. I dalje podržavam želje za promenama, ali treba imati granice jer, nažalost, neke greške nisu posledica loših lekara već nedostatka mera. Hvala Bogu što se vraća moda prirodnog izgleda, i sve što uradimo treba da bude neprimetno – dodala je ona.

– Prava istinska sreća ne dolazi na ovaj način, već je trebamo tražiti unutar sebe, i nadam se da će mnogima trebati manje vremena nego meni da to shvate – zaključila je Dejana, prenosi Blic.

Podsetimo, Dejana je godinama unazad bila na meti kritika i javnog komentarisanja zbog korekcija koje je radila na sebi, a da se zbog svega pokajala – jasno je sada.

Ona je želela da vrati svoj prirodan izgled, pa je sa svojim pratiocima podelila video, u kom pokazuje da je izvadila sve filere koje je imala na licu.

– Dosta toga sam izbacila na svojoj Instagram priči tokom dana, govoreći o svemu što sam ikada radila na sebi i sada ponosno mogu da kažem da sam uklonila sve te filere. Nekada je bilo “kul” i “in” eksperimentisati, misleći da može biti bolje, ponekad jeste, ali ponekad se nažalost pretera. Veoma sam srećna što sam shvatila da je prirodan izgled najlepši i što sam uspela da vratim svoj izgled od pre 10 godina – počela je manekenka i dodala:

– Imala sam veliku sreću što sam uspela da vratim svoj izgled što je prirodnije moguće, dok mnogima to, nažalost, nije pošlo za rukom. Neka dobro razmisle da li im je bilo šta potrebno, kao i kojim doktorima se obraćaju za zahteve.

– Pre svega, dobila sam gomilu poruka od devojaka koje nisu znale kome da se obrate ako preteraju sa filerima, zahvaljujući mojoj iskrenosti. To je za mene najveći uspeh – da mlade devojke na vreme shvate da lepota nije sve, i da eksperimentisanje s nekim zahvatima ne znači nužno da će postati lepše, a kamoli da će postići željeni izgled. Želim da znate da sam uvek tu za bilo kakav savet i slobodno mi se možete obratiti – poručila je Dejana.

(Telegraf.rs)