Tea Tairović kupila luks stan u Crnoj Gori: Ovo su detalji, a cifra koju će ove godine zaraditi je basnoslovna

Showbizz

Muzička zvezda Tea Tairović jedna je od najtraženijih pevačica, te ne čudi što je svojim vrednim radom sebi uspela da obezbedi nekretninu u srpskoj prestonici, ali je odlučila i da kupi sebi jedan apartman u Crnoj Gori, tačnije u mestu Luštica.

Kako domaći mediji pišu, njen stan joṣ̌ uvek nije gotov, ali se polako zavrṣ̌ava i Tairovićeva će već od sledeće godine moći da uživa u svojoj poṣ̌teno zarađenoj nekretnini.

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica ne voli da se hvali koliko zarađuje i šta poseduje na svoje ime, međutim, s obzirom da radi svaki dan, logično je da ima novca da sebi obezbedi sve ṣ̌to poželi.

Podsetimo, kako se ranije pisalo Tea će samo u ovoj godini zaraditi pozamašnu cifru koja iznosi 670.000 evra.

Inače, Tea Tairović stekla je ogoromnu slavu zbog svog talenta i predaong rada.

Brojnih hitovi su njenu karijeru podigli na viši nivo i tako je dospela u sam vrh estrade.

Ona niže uspeh za uspehom, a jednom prilikom u izjavi za medije priznala da je na početku karijere proživela i teške momente koje će pamtiti do kraja života.

Naime, pre nego što se pojavila u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, ona je nastupala sa jednim bendom, a ispričala je kako je uspela da prevari članove tog benda samo da bi nastupala sa njima.

-Ja sam počela da pevam sa jednim bendom iz Novog Sada i lažno sam im se predstavila. Rekla sam da sam punoletna, da imam pevačkog iskustva, a bila sam maloletna i nisam imala iskustva. Nisam birala sredstva da stignem do svog cilja – rekla je ona tada i dodala:

– Imala sam samo želju da stanem na bilo kakvu binu, samo da me neko vidi i da me čuje. Bilo je to traumatično zaista. Nisam imala nikakav repertorar, nisam znala kako da komuniciram sa ljudima, ništa, a želela sam samo nastupam negde. Ja sam iz patika stala na štikle, nisam znala da hodam u njima – iskrena je bila pevačica.

(Telegraf.rs)