Ilija pred svadbeno veselje odveo Kristinu na letovanje iz snova: Borave u dvorcu na luks destinaciji (FOTO)

Showbizz

Ćerka Željka Mitrovića uživa u ljubavi pored ukrajinskog milijardera Ilije, sa kojim planira venčanje. Ona se često sa putovanja oglašava na društvenim mrežama. Po tumačenju instagramera u slikama luksuznih hotela, restorana, aviona, skupocenih automobila u kojima Kristina Mitrović odseda i vozi se, očitava se zadovoljstvo.

Mladi biznismen Ilija trudi se da joj ispuni svaku želju, dok je tu i njen otac koji ne dozvoljava da joj bilo šta nedostaje. Fanovi komentarišu da ćerka Željka Mitrovića živi kao princeza, a ta verovanja potvrdila su se nedavno kada je ona sa njima podelila u kakvom hotelu je u Sen Tropeu odsela. Radi se o dvorcu, za koji se ne zna da li je u tom stilu podignut ili je pak zamak star vekovima u namenu hotela prilagođen.

Kako god bilo, radi se o kompleksu sa prostranim imanjem ograđenim zelenilom, bazenom, terenom, saunom, restoranom i celokupnom sadržajem koji elita tokom odmora voli da koristi. Pred svadbeno veselje Ilija je odveo Kristinu na letovanje iz snova, a priča se da će se svečana prilika obaviti baš u pomenutom hotelu.

Izvor: story.rs