Keba poznavao policajca kojeg je ubio Albanac u Loznici: “TO JE TRAGEDIJA! Jako mi je teško, mlad život se završio”

Region

Pevač Dragan Kojić Keba je poznavao policajca Nikolu Krsmanovića (34) iz Loznice, koji je ubijen noćas u Lipničkom Šoru, kada ga je na radnom zadatku upucao Albanac sa Kosmeta Hajziri Artan (33), a njegovog kolegu teško ranio.

– Velika tuga, porodica Krsmanović je divna, to je tragedija. Potresen sam, jako mi je teško, mlad život se završio, 34 godine. Veoma je žalosno, ta tuga ne može da se opiše. Familija Krsmanović je divna i izjavljujem im saučešće – rekao je Dragan Kojić Keba za “Pink.rs”.

Dačić: Mučki ubijen policajac, drugi teško ranjen
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je noćas u Loznici ubijen jedan policijski službenik, dok je drugi teško ranjen.

– Noćas, oko 00.55 časova u Loznici, prilikom kontrole vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru, policijski službenici Stanice granične policije Trbušnica, zaustavili su „mercedes“, tutinskih registarskih oznaka, u kojem su se nalazile dve osobe. Prilikom izlaska iz vozila jedna osoba je pucala iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Nikolu Кrsmanovića (34) u grudi, a policijskog službenika Vjekoslava Ilića (50) u rame, nakon čega je pobegao – rekao je ministar Dačić.

Oba policijska službenika prevezena su u Opštu bolnicu Loznica, gde je Krsmanović podlegao povredama.

Na licu mesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog izdat od strane privremenih institucija takozvanog Кosova na ime Hajziri Artan (33) i nemačku ličnu kartu.

– Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem, na terenu su policijski službenici PU Šabac, kao i Uprave kriminalističke policije, Uprave granične policije i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, podignuti su dronovi i helikopteri – naveo je Dačić.

Uviđaj radi Više javno tužilaštvo iz Šapca i policija, i on je uu toku.

– Porodici ubijenog policajca upućujem najdublje saučešće u ime Ministarstva unutrašnjih poslova i svoje lično ime – rekao je Dačić.

Drugi policajac van životne opasnosti

Kako je za “Blic” rečeno u Opštoj bolnici u Šapcu, Vjekoslav Ilić je dovezen sa prostrelnim ranama i on je u stabilnom stanju i van životne opasnosti.

– On ima povrede mekih tkiva leđa i ramena, i u stabilnom je stanju, i nije životno ugrožen – rečeno je za “Blic” u opštoj bolnici u Loznici. blic.rs