Anđelu ostavila Bojana usred noći, ona pobegla kod roditelja: “Lupam rukom o zid, doživela sam nervni”

Showbizz

Bivšu zadrugarku Anđelu Šparavalo ostavila je devojka Bojana Pavlović, nakon čega se ona vratila kod roditelja, od kojih je pobegla.

Anđela se oglasila prvi put posle incidenta i svojim pratiocima na Instagramu saopštila da se vratila kući i otkrila šta se dogodilo.

– Posle žurke u apartmanu je počela ponovo da me vređa, da sam ovakva, da sam onakva. Htela je sve da prebaci na mene. Sve njeno i za celu njenu priču htela je da okrivi mene, optužila me je da sam ja igrala rijaliti i svašta nešto… Na to sam joj ja rekla da sam zbog nje otišla od porodice, doživela sam nervni slom, počela da plačem i lupam rukom o zid. Nisam mogla da verujem šta mi ona priča. Nakon toga mi je rekla da nema poverenje u mene i da će ga verovatno stvoriti, izvinila mi se, a onda mi rekla da idemo tri dana na selo kod njene sestre da se ona odmori. Apsolutno mislim da je sve vreme igrala rijalitri sa mnom i da sam ja izmanipulisana – rekla je uznemirena Anđela.

Sad se videlo ko je zapravo folirant i ko se čijim emocijama igrao. Otišla je s drugom dok sam ja spavala. Ostavila me je na spavanju i pokazala da je ne zanimam, pobegla je od mene. Dok smo bile unutra pričala mi je ispod pokrivača da pričam loše o mojoj porodici da će ona stati uz mene. Sve je to radila da bi igrala rijaliti, upetljala je mene i porodicu i na kraju me ostavila – ispričala je Šparavalo.

Inače, Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović su se zajedno provodile na žurki u Šimanovcima povodom proslave finala Elite, međutim među njima je izbila svađa.

U jednom trenutku Bojana i Anđela su se brutalno sukobile, a Anđela joj se u jednom trenutku unela u facu.

– Majka se uopšte nije obradovala kad me je videla, videla je da se snima i napala me je pred kamerama. Ona generalno mene pravi ludom. Ne znam da li bi me majka podržala da nisam u vezi sa Bojanom, sve mi je čudno. Saznala sam da moj brat nije pisao čestitku koja mi je stigla u Eliti, to je sve moja majka uradila – rekla je Anđela, na šta se nadovezala Bojana.

(Telegraf.rs)