Suprug Shannen Doherty na dan njene smrti potpisao papire za razvod, prijatelji ogorčeni

Region

Glumica Shannen Doherty preminula je ovog vikenda, a sada se njeni najbliži oglašavaju i otkrivaju šta se događalo u životu zvijezde serije “Beverly Hills 90210” neposredno prije smrti.

Kako javlja magazin People, Doherty je potpisala dokumente za razvoda 12. jula, dok je njen tadašnji muž Kurt Iswarienko papire potpisao 13. jula, istog dana kada je poznata glumica umrla u 53. godini.

Ovu odluku su donijeli sporazumno, kako ne bi morali da posjećuju sudove, ali je Iswarienko, ipak, naišao na osudu glumičinih prijatelja.

„Jako sam tužna i uznemirena zbog smrti svoje prijateljice Shannen… Zbog razvoda kroz koji je u to vrijeme prolazila. Njen rak dojke bio je u četvrtom stadijumu i metastazirao je na druge dijelove tijela, smrt je bila neizbježna i to je znala… pomirila se s tim. No bol i patnja u mjesecima koji su prethodili tome nisu morali biti toliko duboki da je njen suprug samo bio normalno ljudsko biće. Mogao je da pokaže samo malo ljudskosti prema svojoj supruzi koja umire. Život je jako težak… Još je teži ako imate rak i ostanete bez podrške na koju ste računali“, istakla je njena prijateljica, prenosi Nova.rs.

Podsjetimo, Shannen i Kurt su se vjenčali 2011. godine, a vijest o razvodu uslijedila je 2022. kada se saznalo da je Kurt prevario glumicu.n1info