OVA PLAVUŠA VOZI KAMION BOLJE OD MUŠKARACA: Poručili joj da se posveti KUVANJU, a njen odgovor ih je ostavio bez teksta!

Zanimljivosti

Pojedini poslovi kao da su rezervisani za žene ili muškarce, te uvek nastane čuđenje javnosti kada neko iskoči iz tih šablona. Jedna od njih je i atraktivna plavuša Blejzi Vilijams koja vozi kamione i u tome je bolja od mnogih muškaraca vozača.

Blejzine avanture prate milioni na Tiktoku, a ona ih redovno obaveštava o zamimljivostima iz svog života na točkovima. Ova atraktivna dama uvek se trudi da bude našminkana, srećena i atraktivno obučena, te pokazuje da brine o svom izgledu iako radi ovaj “muški posao”. Ona uživa u svakom pređenom kilometru, međutim, neretko nalazi na negativne komentare muškaraca ali i žena zbog svog izbora.

“Za sve one koji misle da je recimo meni mesto u kuhinji, imam samo da poručim, da ja uopšte ne znam da kuvam. Ukoliko biste mogli svakodnevno da živite na špagetama, nemam ništa protiv. Iako se ne snalazim dobro u kuhinji, u svom kamionu se savršeno snalazim i zato bi vam bolje bilo da mi donesete jedan sendvić – poručila je Vilijamsova svima na Tik-tok snimku.

@blayzewilliamsbb

#CapCut Tag a trucker! Trucking fun! @Blayze Williams @Blayze Williams ❤️ #fyp #foryoupage #blayzewilliams #truckertok #trucktok #cartok #dieseltruck #dieselpower #trucker #trucking #truckersoftiktok #femaletruckdriver #femaletrucker #truckvideo #truck #peterbilt #kenworth #dieseltok #trucktok #peterbilt #truckvideos #truck #trucks #trucklife

♬ original sound – SeitwannfälltGeldvomHimmelMH?

Ovaj snimak izazvao je brojne reakcije, ali i oduševljenje zbog načina na koji brani svoj izbor da radi kao vozač.

(Kurir.rs/M.J)