Mladoženja napravio mladi tepih od novčanica koji vredi kao nov automobil: Snimak sa venčanja je dokaz da „para vrti gde burgija neće“

Svijet

Venčanja su sama po sebi “skup sport”, ali jedan mladoženja želeo je da zaseni goste i svoju izabranicu poklonom koji je vredan 22.000 evra i ne, nije automobil, već tepih. Sitan vez od novčanica.

Popularni TikTok video-klip koji ima preko 4.8 miliona pregleda ostavio je korisnike popularne društvene mreže u neverici kada su videli kako je mladoženja odlučio da potroši novac i iznenadi svoju dragu.

Naime, nepoznati par se na Filipinima venčao uz neočekivani obrt – prvo je mladoženja mladi predstavio poseban tepih od novčanica, a posle toga ga je koristio kao plašt.

@news.com.au

That’s how you make a girl feel like a queen! 🤑 This groom gave his bride the incredible gift of cash rolled out like a carpet, worth $1 million Phillipine pesos (around $25K) #wedding #weddingtiktok #weddinggift #moneytok #bridesoftiktok

♬ original sound – lily✨

Vrednost tepiha je milion filipinskih pesosa, što je oko 22.000 evra.

Ponosni mladoženja želeo je da pokloni nešto originalno i nešto što će da izazove pažnju, u čemu je uspeo.

Komentari ispod snimka su očekivano bili zasuti pitanjima – gde se mogu pronaći muškarci koji prave tepihe od novčanica.

„Svaka mu čast! Gde mogu da pronađem ovakav tip muškarca“, „A ja ne mogu da nađem dečka koji ne želi da podeli račun sa mnom“, „Ko kaže da se s novcem ne može napraviti baš sve“, pisali su u komentarima.

nova.rs