Novak Đoković otkrio šta je rekao Kejt Midlton: Drago mi je što je vidim u dobrom stanju

Region

Novak Đoković je izgubio u finalu Vimbldona od Karlosa Alkarasa sa 6:2, 6:2, 7:6 i nije uspeo da se domogne 25. grend slem titule. Bio je Nole svestan da danas nije bio na visokom nivou, bio je svestan da ovo nije njegova najbolja partija, ali ono u čemu treba tražiti pozitivne stvari je činjenica da se samo mesec i po dana od operacije meniskusa vratio na teren.

Novak Đoković je izgubio od Karlosa Alkarasa u finalu Vimbldona sa 6:2, 6:2, 7:6, a pehar namenjen finalisti Vimbldona, predala mu je Kejt Midlton, princeza od Velsa, koja se proteklih meseci borila sa rakom.

Ovo je drugi put da je prisustvovala nekom događaju otkako je javnost saznala da prolazi kroz borbu da sačuva svoje zdravlje

Novak Đoković je u razgovoru sa srpskim medijima otkrio o čemu je razgovarao sa princezom Kejt u trenucima dok mu je predavala pehar.

– Rekao sam joj da mi je drago što je vidim u dobrom stanju, to je vrlo bitno za zemlju, za kraljevsku porodicu. Veliku podršku daju ovom turniru, njena sestra je igrala tenis dosta vremena i veoma poštuju i uvažavaju igru, razumeju je. To je sjajno, da imate toliku podršku od kraljevske porodice – istakao je Nole.

Kejt je na Novakov i Karlosov meč na Vimbldonu stigla u društu svoje ćerkice Šarlot. sportal.blic.rs