KEJT MIDLTON IZGLEDA BOLJE NEGO IKADA! Na Vimbldonu nosi NAJLEPŠU LETNJU HALJINU U OČARAVAJUĆOJ BOJI koja krade sve poglede

Region

Kejt Midlton pojavila se danas u finalu Vimbldona! Princeza od Velsa meč Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza prati iz Kraljevske lože na turniru, a publika je njeno pojavljivanje ispratila gromoglasnim aplauzom. Podsetimo, Kejt se od januara ove godine leči od raka, a ovo je drugi put da je prisustvovala nekom događaju otkako je javnost saznala da prolazi kroz borbu da sačuva svoje zdravlje.

Kejt Midlton je oduševljenoj publici na Vimbldonu uzvratila mahanjem i širokim osmesima, a bilo je očito da je sjajno raspoležena i već na prvi pogled jasno je da se princeza oseća bolje.

Ona je blistala u damskoj, veoma lepoj haljini sa potpisom britanskog brenda ‘Safiyaa’, čija je cena 1295 funti. Ovo je model u prepoznatljivom princezinom stilu – A kroja je i midi dužine, te je vrlo ženstven i prefinjen.

Toaletu u upadljivoj svetloljubičastoj boji u gornjem delu krase nabori, dok je sečena u predelu struka, ističući tako Kejtinu vitku figuru.

Lepa brineta je izdanje zaokružila salonkama u boji kože, te skupocenom, kožnom tašniccom iste nijanse, a efektan zlatan nakit doprineo je atraktivnosti celog stajlinga. Činilo se da je princeza od Velsa prebrodila najtežu zdravstvenu krizu, u svetlu činjenice da je izgledala vrlo vitalno, sveže i zdravo.

Kejt je na Novakov i Karlosov meč na Vimbldonu stigla u društu svoje ćerkice Šarlot, koja je baš kao i mama, bila na visini modnog zadatka – blistala je u lepršavoj teget haljini sa belim tufnicima i bež baletankama. zena.blic.rs

.