Ceo svet žali za Šenon Doerti: OMILJENA BRENDA iz “Beverli hilsa” devet godina se borila sa rakom, a ovako je govorila o NADI U IZLEČENJE

Region

Čuvena holivudska glumica Šenon Doerti preminula je u subotu, 13. jula, u 53. godini nakon dugogodišnje borbe sa rakom. Tužne vesti potvrdila je Lesli Sloun, njen portparol, za američki magazin “People”.

Ne tako davno javila se nada da će se Šenon Doerti, koja se borila sa rakom od 2015. godine, kada se desio neočekivani obrt u lečenju koji je za nju bio poput pravog čuda.

Šenon Doerti koju domaća publika zna po ulozi u seriji “Beverli Hils 90210”, otkrila je to u epizodi svog podcasta “Let’s Be Clear”. Tada je rekla da se desio napredak u njenoj borbi protiv kancera, čije detalje je iznela.

Javila se nova nada, rekla je tada, zahvaljujući pozitivnim rezultatima nedavnog lečenja. U razgovoru sa svojim onkologom Aminom Mirhadijem objasnila je: “Nakon šestog ili sedmog tretmana, stvarno smo videli da razbija krvno-moždanu barijeru. Za mene je to čudo. Bacila sam kockice i rekla: “Nastavljamo”.

Šenon Doerti koja se suočila i sa razvodom, detalje lečenja tada nije otkrila, ali ostala je pozitivna u pogledu narednih rezultata pa je poručila: “To što zapravo ruši tu krvno-moždanu barijeru zapravo je čudo tog leka, čudo… možda je Bog intervenisao i rekao:”Ja ću joj dati pauzu” (objasnila je kako je to ona doživela), a tada prenela marca.com.

Nažalost, lečenje omiljene Brende nije okončano pozitivnim ishodom i ceo svet danas žali za preranom smrću omiljene holivudske slatkice.

zena.blic.rs