Traži se identitet ovih huligana iz Novog Sada koji su iz čistog mira isekli kante za đubre i bacili ih u Dunav (VIDEO)

Region

U toku je treći dan Exita, a Novi Sad vrvi od posetilaca. Međutim, iako je jedan od najvećih festivala protekao bez problema, pojavio se snimak koji je zgrozio korisnike društvenih mreža.

Na profilu „Eko straže“ osvanuo je video iz Novog Sada, a prelep pogled na Petrovaradin pokvarila su dvojica mladića svojim neprimernim ponašanjem. Naime, oni su se šetali mostom, gde je bila postavljena kanta za smeće koju su odlučili da polome i potom je bace u reku.

„Traži se identitet ova dva momka radi prijave komunalnoj policiji i radi toga da ih učinimo poznatima“, stoji u opisu objave.

Ubrzo su se oglasili korisnici društvene mreže „X“, koji su bili zgroženi ovakvim ponašanjem.

„Društveno koristan rad od najmanje godinu dana i da čiste ulice“, „Tako se voli Srbija…“, „Jel može neko da mi objasni, kako izrastu u takve monstrume?! Čemu ih roditelji uče?! Da li možda tako šutiraju i bacaju i svoje roditelje, babe, dede…“, samo su neki od komentara ispod objave.

Podsetimo, večeras se završava jedan od najvećih festivala u svetu, a procenjuje se da je oko 200.000 ljudi ove godine posetilo Exit.

nova.rs