IMAM 47 I IZLAZIM SAMO SA UPOLA MLAĐIMA! Napadate me, ali muškarci u četrdesetima imaju ozbiljan problem

Showbizz

IMAM 47 I IZLAZIM SAMO SA UPOLA MLAĐIMA! Napadate me, ali muškarci u četrdesetima imaju ozbiljan problem

Društvenim mrežama kruži snimak jedne žene koja je objasnila zašto izlazi samo sa upola mlađima. Privukla je veliku pažnju i izazvala raspravu jer je jedan od glavnih razloga taj što smatra da su mlađi fizički privlačniji. Potom je otkrila šta joj smeta kod muškaraca u četrdesetima.

Muškarci mojih godina, barem u mom kraju, ne stare dobro i ne vode računa o sebi”, rekla je i istakla da striktno vodi računa o svom izgledu, zbog čega je privlače muškarci koji rade isto.

Drugi razlog je taj što veruje da stariji muškarci imaju “ožiljke od bitke” i da ne žele da učine nešto kako bi se izlečili od trauma koje imaju od prethodnih veza.

“Nemaju smisla za humor, nemaju volje za životom i intelektualne znatiželje, oni su samo gnjavaža”, izjavila je.

Priznala je da, ako želi da ima ozbiljnu vezu sa nekim, ne bi izabrala muškarca koji je od nje mlađi više od 10 godina, kako bi sprečila neravnomernu dinamiku moći.

“Deset godina je maksimalna razlika u godinama, da dve osobe mogu da budu u jednakoj poziciji jer su imale slična životna iskustva. Ako je razlika veća, moguće je da nisu imale slična iskustva”, izjavila je.

Njene izjave izazvale su podeljena mišljenja. Bilo je mnogo žena koje su složile sa njom, ali i onih koje smatraju da je bolje imati kraj sebe starijeg muškarca jer on “zna šta želi u životu i neće gubiti vreme na ljubavne igrice”.

@fashionably.divorced

#onthisday Women don’t hit a wall. Period. #datingadvice #agegap #agegapcouple #cougar #womenover40 #datingover40 #datingover50 #divorcedwomen #singlewoman #divorcedmom #foryou

♬ original sound – Fashionably Divorced

(MONDO/T.V.)