Đoković čuo da je Višković imao zdravstveni problem, pa pokazao kakva je ljudina kad ga je video pre intervjua

Showbizz

Nole pokazao da nije samo najbolji teniser, već i veliki čovek

Novak Đoković se plasirao u finale Vimbldona pobedom nad Lorencom Musetijem, a ponovo je na ovom meču na svom komentatorskom mestu bio Nebojša Višković, koji je imao manji zdravstveni problem, koji zbog kojeg je imao malu neplaniranu pauzu sa obilaženjem kompleksa na Vimbldonu.

Ali, i legendarni Viško je stisnuo zube i pojavio se na svom radnom mestu, iako, kako je i sam rekao tokom intervjua sa Novakom situacija nije bila idealna ni sada.

Đoković je i sam čuo da komentator Sport kluba nije najbolje, pa je on postavio prvo pitanje pre nego što je počeo intervju koji je dao za Sport klub.

– Gde si brate, kako si? Lepo je videti te, čim si ovde, znači da si bolje. Možda nije idealno, ali drago mi je da si tu – rekao je Novak novinaru, koji je nakon toga priznao da nije bilo idealno.

– Da ti pričam šta je sve bilo u kabini danas, ali biće jednog dana – odgovorio je Višković.

– Video sam da si rekao “divno”, čim si to rekao znači da je sve dobro – ohrabrio ga je Novak.

– Sve što uradiš na terenu Nole, je divno – bio je odgovor Viškovića, koji ga je kasnije pitao da analizira meč.

Pogledajte sve to u priloženom videu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

O samom meču sa Musetijem nole ističe da je Italijan nezgodan igrač koji često menja ritam.

– Mislim da sam pristupio dobro, krenuo dobro, stvari su se malo zakomplikovale kad sam servirao za set, ali sam onda odigrao sjajno. Bilo je lakše igrati s vetrom u leđa, to se ne vidi na TV-u, većina brejkova su došli s te strane. Muzeti je raznovrstan, mnogo slajsova, dobar i u odbrani i u napadu, nezgodan. Sjajna bitka.

Istakao je Nole da je priželjkivao finale sa Alkarazom.

– Naravno da sam priželjkivao ovo finale. Ako želiš da budeš najbolji, moraš da pobediš najbolje na svetu. Dečko je odrastao na šljaci i osvojio je US open kao prvi slem, ali odlično se prilagođava – tu vidim sličnost sa mnom – i sjajan je na travi iako smo mislilo da će mu biti potrebno više vremena. Naosvajaće se on slemova, samo nadam se ne u nedelju – zaključio je Đoković za Sport klub.

(Telegraf.rs)