VERENIK BRANKE LAZIĆ JE OŽENJEN Oglasila se njegova žena i iznela šok detalje: “Darkova majka nam je pretila”

Showbizz

Majka pevača Darka Lazića, Branka Lazić, uživa u vezi sa Draganom Paunovićem, a nedavno je njen izabranik u javnost plasirao vest da je došlo do tajnog venčanja.

Nakon što je Dragan rekao kako su se on i Branka u tajnosti venčali, folker je pobesneo, a da stvar bude komplikovanija sada je izvesna Slađana iznela tvrdnje da je ona Draganova zvanična supruga.

– Želela bih da nas Branka Lazić ne vređa i ostavi nas da boravimo u Grčkoj na odmoru bez stresa. Popila je neko veče i poslala poruku sa vređanjem – rekla je Slađana koja je potom aludirala da je Darkova majka u drugom stanju.

– Izgleda da će Darko imati batu ili seku. To će vam već Branka objasniti. Samo želim da provedem ostatak odmora u miru. Kontaktirajte Dragana, samo da me ne vređa ne dira. Imam dosta materijala za familije Lazić. A to za batu ili seku sam čula od Dragana i Branke, pošto sam bila prisutna dok je dotična pričala sa Draganom preko telefona – rekla je ona, a potom u javnost plasirala fotografije nje i Dragana sa letovanja.

– Sinoć nismo mogli porodično da večeramo, stalno je bila na telefonu, nije dala Draganu mira. Vratili smo se sa mora, bili smo na večeri u Prokuplju. Pretila je Draganu. Poslali smo poruku njenom sinu – rekla je Slađana, pa otrkila da li je Dragan ostavio Branku.

– Jeste. Pošto je stalno negativna i problematična. U Austriji je pravila probleme – rekla je dotična Slađana.

Sa druge strane, Dragan nije želeo da komentariše svoj odnos sa Brankom, jer ne želi da se njihova veza dalje medijski eksponira, ali je ipak potvrdio da se oglasila njegova zvanična supruga.

– Slađana Nikolić se zove ta što je vama pisala, mi smo već godinama u braku. Iznervirala se jer ne voli kada me provlače kroz gluposti. Ne želim ništa o tome da pričam i to da komentarišem. Ne želim da me neko provlači kroz priče da meni treba marketing i da ja koristim Darka i Branku zbog reklame. Ja zaista nemam nikakav interes. Što se venčanja tiče, nije ga bilo. Ja sam samo garantovao za nju da je na mojoj adresi, zbog papira. U zaje*anciji sam rekao da će biti svadbe – bio je jasan Dragan.

Povodom saznanja oglasila se i Branka Lazić.

– Ja sve to demantujem, nije istina, ne znam ko ovo nama pravi ili hoće da smesti, ja i Dragan smo zajedno još, volimo se i lepo nam je. To je moj komentar, sve drugo je laž.

(Svet)