Kakva podrška za Novaka: Neuništivi Ber Grils iz lože prati Đokovića na Vimbldonu

Uncategorized

Grils je često isticao koliko ceni srpskog tenisera

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra meč 2. kola Vimbldona protiv Džejkoba Finlija, a ono što je posebno zanimljivo jeste, da ima podršku čuvenog Ber Grilsa.

Posle povrede na Rolan Garosu, Novak se brzo oporavio i na Vimbldonu igra odličan tenis, pa nema sumnje da svi navijači, među kojima je i čuveni Grils uživaju.

Zanim,ljivo, u jednom intervjuu, Grils je izjavio kako mu je velika želja da snima u Srbiji, što je i uradio, ali i da ima želju da sa njim bude Novak.

– Prirodne lepote Srbije su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket – planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu. Još kad bi Novak Đoković, koga mnogo cenim i čiji sam veliki obožavalac, pristao da mi bude gost u nekoj od narednih sezona, sasvim sigurno bismo došli da snimamo u Srbiji – rekao je Grils u januaru 2020. godine.

Koliko je Grils veliki navijač Novaka videlo se i na prošlom Vimbldonu kada se fotografisao sa Novakom, a onda se zahvalio Vimbldonu zbog prilike da se slika s njim, što se dogodilo posle jednog od treninga srpskog tenisera, koji je bio u šortsu i trenerci pored.

– Nikad ne odustaj – napisao je Ber Grils uz sliku na kojoj je sa Novakom.

I ove godine, Grils prati svog omiljenog tenisera.

(Telegraf.rs)