VIDEO Neočekivani potez Novaka na kraju zbunio sve: Mnogi su se zapitali šta sad ovo znači, a evo kome je upućeno

Region

Mnogima je upalo u oko ono što je Novak Đoković uradio po završetku meča sa Vitom Koprivom (6:1, 6:2, 6:2), a ta poruka je bila upućena samo jednoj osobi.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Srpski teniser je slavio na otvaranju Vimbldona, a nakon toga je bio i te kako dobro raspoložen.

Slušalo je koleno, sve je funkcionisalo kako treba, pa je bilo i velikih razloga za osmeh. U jednom trenutku kada je krenuo ka mreži izveo je neobičan potez sa reketom.

To nikada ne radi, ali je ovog puta odlučio da uradi baš ovo.

Kome je ovo bilo posvećeno i šta znači? Ovo je potez upućen Niku Kirjosu, a aludira na njegovo privlačenje reketa ka telu prilikom servisa. Zanimljivo, srpski as je ovo uradio i na početku poslednjeg gema.

Nakon toga je pokazao rukom ka Kirjosu koji je radio prenos njegovog meča. Da čitav „bromance“ momenat bude još luđi njih dvojica će trenirati ove srede na Vimbldonu. To je saopštio upravo Australijanac koji zvanično nije završio karijeru, ali je sada mnogo češće u ulozi komentatora nego tenisera.

Đoković je posle meča još jednom odlučio da spomene Kirjosa sa kojim je izgradio jedan specifičan odnos.

„Mislim da je Nik Kirjos tamo u komentatorskoj kabini, on se mnogo mučio s povredama, tako da i te kako može da priča o velikim povredama, imao ih je nekoliko. Rekoh, srećan sam što nisam bio udaljen od tenisa na duže staze kao sportista. Imam saosećanje prema Niku i ostalima koji su se mučili, teško je. Ponekad se osećate bespomoćno kad vam nešto ne dozvoljava da radite ono što volite, mesecima ili godinama. Bilo je više primera. Evo Endi Mari je odustao, veliki udarac za turnir, veliki respekt za njega i sve što je uradio na ovom turniru i u ovom sportu. Samo se nadam da će moći da završi karijeru pod njegovim uslovima“, rekao je Đoković po završetku meča.

nova.rs