Posjetili smo Šejlu Zonić u Sanskom Mostu! Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je odrasla

Showbizz

U Gornjem Kamengradu, mjestu nadomak Sanskog Mosta, rođena je i živjela Šejla Zonić, pobjednica ovogodišnje sezone „Zvezda Granda“.
Ekipa portala posjetila je Gornji Kamengrad, grad u Bosni i Hercegovini iz kojeg je ponikla Šejla i saznala detalje iz njenog života koje do sada sigurno niste znali.

Uslikali smo kako izgleda njena kuća u kojoj je živjela do srednje škole i saznali kakvo djetinjstvo je imala, ali i kako je planula ljubav između nje i njenog supruga Armina.

– Dobro nam došli. Stigli ste u Sanski Most, tačnije Gornji Kamengrad, u dom mojih roditelja u kojem sam provela svoje djetinjstvo do 14. godine. Možete da vidite kako je meni ovdje bilo lijepo, okolo je zelenilo, priroda, a tu je i pogled na budućnost. Sve mi je tu na dohvat ruke – istakla je Šejla na početku razgovora, a zatim ponosno pokazala svoje raskošno dvorište.

Prelijep vrt sa cvijećem, posebno sa crvenim ružama, djelo je njene majke koja održava domaćinstvo, a tu je i voćnjak za koji je zadužen Šejlin otac.

Upravo rajska bašta u njenom dvorištu predstavlja njenu oazu mira i bijeg iz svakodnevnog brzog života. dijasporainfo.net