“Neka ide kod psihijatra, ona je Kijina senka!”

Region

“PSIHO I SPODOBA, IMA LI ŠTA OGAVNIJE OD NJE?” Jelena Radanović javno vređala Jovanu Jeremić, a voditeljka joj žestoko odgovorila na prozivke: “Neka ide kod psihijatra, Kijina senka”

Voditeljka Jovana Jeremić tokom svoje karijere susretala se sa brojnim komentarima, a jednom prilikom nju je javno prozvala supruga Slobe Radanovića, Jelena Radanović.

Naime, 2022. godine Jelena Radanović je na svom Instagram nalogu iznela niz uvreda na račun Jovane Jeremić.

Jovana joj nije ostala dužna, te joj je tom prilikom žestoko odgovorila na prozivke.

– Verenicama muškaraca koje nemaju svoju profesiju, takođe ime i prezime, već su samo verenice svojih muškaraca, a ne ličnosti same za sebe neću davati publicitet. Ne znam ko je osoba niti me dotična interesuje. Najvažnije je da se čoveku pomogne da pronađe svoju decu i ja uveliko radim na tome. Dok drugi pričaju o meni, a znate onu staru „Miševi često zbore o lavu, miševi tuđe živote vode. Al su bez daha od svoga straha. Lava ne vole. Al mu s edive. I miš nikada neće da prizna kako se lavu iskreno divi. Miš sanja često slavu i presto. Al gricka, šuška i tako živi. Pričaju kako poznaju lava i da su jači, bezbrižno leže, al čim se lavlja pojavi glava nastane tajac, pa se razbeže. Spori, a misle kako su brzi, u svojoj zlobi miševi trunu, neko je rođen samo da mrzi, a neko rođen da nosi krunu“ – izrecitovala je voditeljka pesmicu Nedeljka Popadića.

Jeremićeva se ovde nije zaustavila, te je u okviru svog izlaganja spomenula i Slobinu prvu suprugu Kristinu Kiju Kockar:

– Još nešto. Ako već traži popularnost neka se ugleda na Slobinu prvu ženu Kiju Kockar koja ima ime i prezime za razliku od nje, i javna je ličnost u odnosu na nju, a ako pak ima kompleks niže vrednosti u odnosu na Kiju jer je Kijina senka, neka ide kod psihijatra. Veliki pozdrav od male koja čini čuda. Nisam joj ja kriva što je u Kijinoj senci, pa frustracije leči na drugim uspešnim i ostvarenim ženama koje imaju ime i prezime i nisu ničije verenice nego ličnosti za sebe. U ovom sluačaju se kaže “on je muž Jovane Jeremić”, a ne obrnuto “verenica Slobe Radanovića” – rekla je ona tada.

Rasprava sa kolegom
Podsetimo, Jovana se nedavno suočila sa kolegom Božom Dobrišom koji ju je svojevremeno negativno komentarisao.

– Zašto ti mene nisi voleo, zašto si ti mene ogovarao i ružno izjavljivao o meni? Zašto me nikada nisi ugostio ni na jednoj jahti – pitala je Jovana.

– Zbog toga što ti ne želiš da radiš na tim jahtama ono što one žele da rade. Hoćeš da budeš Severina da pored tebe bude hiljadu kretena što pored svojih žena još nešto bi sa strane za čas? – rekao je Božo.

Podsetimo, Božo je jednom prilikom u emisiji kod Ognjena Amidžića javno priznao da ga nervira Jovana Jeremić.

– Kad je Jovana dobila stan za pet dana, onda mogu i ja. I ja sam se žrtvovao, ali nisam dramio – rekao je Boža.

Kako Jelena provodi vreme u hotelu pogledajte u odvojenom tekstu: “Ovo je ludilo!” Usred renoviranja doma zbog čega je u hotelu Jelena Radanović zavapila blic.rs