FERARI CRVENI BIKINI I NAULJENA KOŽA Melina Džinović ima telo TOP MODELA kad se skine: Svi gledaju u preduge noge i struk – KAKVA ŽENA

Region

Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Naime, mi smo došli u posed fotografija koje su nastale baš u periodu kada je njihova ljubav bila veoma jaka i kada su važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Oni su jedno od poslednjih idiličnih letovanja proveli porodično u Kanu, gde su svojevremeno i živeli. Haris je tada gazio šestu deceniju, dok je Melina bila u ranim tridesetima i izgledala poput modela.

Ona je sa bivšim mužem uživala u ekskluzivnom letovanju na Azurnoj obali i nije skidala osmeh sa lica. Džinovići nikada nisu žalili novac na putovanja, markiranu garderobu, skupocene automobile, pa tako su i za ovaj odmor iskeširali ogromnu cifru novca.

Na fotografijama je Melina pozirala u ferari crvenom kupaćem kostimu, a mnogi nisu mogli da skinu pogled sa njenih dugih izvajanih i nauljenih nogu.

Ona na nekoliko slika nije skidala ruke sa muža, a isto i on sa nje, te je jasno koliko su bili zaljubljeni u tom periodu.

Haris i Melina se oko jedne važne stvari nisu slagali

Podsetimo, Iako su važili za skladan bračni par, kako su pisali domaći mediji, oni se nisu slagali oko jedne veoma stvari, a to je načina vaspitanja njihove dece. I dok se njihov sin Kan nije javno eksponirao, ćerka Đina itekako je aktivna na društvenim mrežama gde objavljuje veoma provokativne fotografije, a to se Harisu nikako nije dopadalo i nije to mogao da podnese.

– Harisa mnogo brine Đina, jer sve o njima dospe do medija, a najviše preko Instagrama. Već je upozorio da sakrije neke objave i ona je obećala da će biti opreznija, ali džaba. Melini je u celoj priči najgore, brani ćerku i kaže da sva omladina ima Instagram i da Đina nije kriva jer nije mogla da bira da li će joj tata biti poznat, pa je samim tim primamljiva medijima. Za sada je jedva uspela da smiri Harisa da ne ispadne još veći haos, ali je i Đinu ponovo zamolila da smanji objave na minimum – pričao je izvor za “Skandal”. blic.rs