Potresan snimak sa Autokomande: Čuju se jecaji modne dizajnerke dok joj poplava odnosi sve što je stvorila

Region

Strašno nevreme pogodilo je juče prestonicu

Jedna potresna i tužna priča večeras sa Autokomande, počinje post sa 192.rs nakon strašnog nevremena koji je sinoć pogodio prestonici. Modnoj dizajnerki iz Beograda poplava je odnela sve što je stvarala, a na tužnom snimku čuju se njeni jecaji dok nemoćna posmatra kako je sve uništeno.

– Jedna naša sugrađanka, mlada modna dizajnerka, uložila je sav svoj trud i znanje i ljubav prema modi, da bi izgradila svoj brend, nedavno je uspela da skupi novac i da otvori butik @emocija_clothing, ali je večeras doživela, blago je reći šok, kada je videla da je poplava odnela ceo njen trud. Mi se nadamo se će ona ponovo uspeti da pokrene svoj brend i da će on biti bolji nego ikada. Uz tebe smo Una – navodi se ispod snimka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Podsetimo, zbog nevremena je na više od 80 intervencija od juče angažovano 99 vatrogasaca-spasilaca sa 43 vozila i 19 pumpi.

Vatrogasci-spasioci bili su u najvećem broju angažovani u pomoći stanovništvu u vidu crpljenja vode na teritoriji Kruševca, Trstenika, Valjeva, Mionice, Ljiga i Uba, kao i u Vranju, Leskovcu i Lazarevcu.

(Telegraf.rs)