Milica Pavlović za stajlinge u Novom Sadu i Zagrebu iskeširala luks stan u Beogradu! Ovo je tačna cifra

Uncategorized

Regionalna muzička zvezda Milica Pavlović je u razmaku od samo sedam dana održala dva solistička koncerta – jedan u Novom Sadu, a zatim i 21. juna u Zagrebu.

Region priča o tome koliko truda, rada i energije je srpska zvezda uložila u to da publika doživi pravi audio-video spektakl, a da je u tome uspela potvrđuju i brojni hvalospevi kojima je zatrpana na društvenim mrežama, kao i to što su pojedini video snimci obišli ceo svet, pa tako u ovom momentu video klip sa koncerta u Novom Sadu, u “rizičnoj” haljini, a na kojem pevačica izvodi pesmu “Praštaj”, broji više od 12 miliona pregleda.

Osim što je vodila računa da svaki segment koncerta bude besprekoran – od zvuka, koreografija, multimedija, pa svetlosnih i scenskih efekata, evidentno je da je mnogo truda, ali i mnogo novca, uložila u stajlinge koje je nosila na pomenutim koncertima.

Milica je na koncertima u Novom Sadu i Zagrebu ponela čak deset kostima srpskog dizajnera Bojana Petrovića, a od sume koja je potrošena na izradu ovih kostima se “vrti u glavi”.

Samo za izradu kostima, na kojima se našlo više od pola miliona Svarovski kristala, pevačica je dalq neverovatnih 80.000 evra.

Na koncertima je nosila i brendiranu obuću, te je na štikle i čizme brendova “Jimmy Choo”, “Gianvito Rossi”, “Alexandre Vauthier” i “Le Silla” potrošila više od 5.000 evra.

Na sceni je u toku nastupa imala i naočare brendova “D&G” i “Runway”, na koje je dala 1.300 evra.

Ono što smo primetili jeste da je Milica na svim dosadašnjim koncertima u okviru turneje “Lav” nosila i iste komade skupocenog nakita.

Tako je Novom Sadu i Zagrebu na sebi imala minđuše, prsten i narukvicu brenda “Tiffany”, koje smo na njoj videli i tokom koncerta u Beogradu.

Pomenuti nakit koji je na sebi imala tokom ova tri koncerta iznosi neverovatnih 40.000 evra!

Kada se sve sabrre, dolazi se do cifre za koju je mogla da pazari dobar stan u Beogradu – čak 126.300 evra!

(Telegraf.rs)