MAJA NAPUŠTA RIJALITI ZAUVEK?! Otkriven tužan razlog zašto više neće biti deo programa u Šimanovcima

Showbizz

Maja Marinković je u iskrenom razgovoru najavila da je ovo njena poslednja godina da učestvuje u rijalitiju. Ona je vidno nezadovoljna i tvrdi da joj pojednci vređaju inteligenciju, te da više ne želi da učestvuje u stvarnosnom programu. Ona je vidno ljuta jer joj fanovi nisu poslali poklone za njenu mesečnicu sa Stanislavom Krofakom. Iako njih dvoje nisu u vezi, Takijeva ćerka smatra da zaslužuje darove.

Snimak njenog obećanja da se ne vraća više u rijaliti pojavio se u jednoj grupi na društvenoj mreži.

– Ha-ha-ha, od kompletnog razgovora, mnogo smešno. Majko sveta, šta se ovde radi. Ovo da nije komedija, bila bi tragedija. Gurka, gurka. Ne znam zašto nam nisu ubacili poklon a mesečnicu? – žalila se Maja.

– Kakvu mesečnicu? – pitali su je.

– Za mene i Stanislava – rekla je Maja.

– Pa vi niste u vezi – podsetili su je.

– Nisu ni Miona ni Stanislav pa su dobili – žalila se Maja koja je navikla da joj tata stalno nešto kupuje.

– Bože me sačuvaj i sakloni, zašto mene upliću? Sad sam ušla i nikad. Sad i nikad više. Otvoriću Tiktok kao Filip Car i baš me briga. Ne mogu psihički više da izdržim, meni je ovo vređanje inteligencije. Majke mi. Sve se mislim biće drugačije, ali sve je gore i gore. Ubi me nepravda – dramial je Maja.

Šta je sve Maja rekla možete da poslušate u nastavku:

Podsetimo, visina honorara Maje Marinković, kao i drugih učlesnika rijalitija, krije se u tajnosti. Ipak, za pojedine učesnike se povremeno otkrije na slučajan način. Tako je Radomir Marinković Taki tokom “Zadruge 6″, tvrdio da je Majin honorar u toj sezoni bio, navodno, 15.000 evra za mesec dana. On je tu informaciju otkrio slučajno kada je Maji zbog ponašanja oduzet mesečni honorar.

– Ma to nije ljubav, svima je to jasno. Smanjio sam gledanje… To je zatvoren prostor, ko zna šta je njima u glavi. Ne mogu da utičem na to. Video sam i nemili događaj sa Milicom, ne treba to da radi. Ali to je ona, nikada se ne zna kada će da eksplodira. Bacila je 15.000 evra u vodu – izjavio je Taki za” Pink” ni ne sluteći očigledno da je otkrio ćerkin honorar. vipekskluziv.com