Žika Jakšić u suzama na finalu “Nikad nije kasno”! Zbog ove scene ceo žiri plače: “Mozak mi razvali”

Zanimljivosti

Nije mogao da sakrije emocije

Voditelj i domaćin emisije “Nikad nije kasno”, Žika Jakšić, završio je u suzama u finalu emisije “Nikad nije kasno”.

Zbog neverovatnih emocija koje je svojim glasom pružio Muharem Hamzakadić Haro, dok je izvodio numeru “Čaršija”, mnogi u studiju i kraj malih ekrana su zaplakali, a na njegov nastup nije ostao imun ni Žika.

Ovo je jedna lepa romantika, nostalgija za svojom čaršijom. I ja imam svoju čaršiju, župski Aleksandrovac – ovim rečima najavio je Žika Muharemov nastup, nakon čega se potpuno slomio.

Voditelj je u razgovoru sa voditeljkom Draganom Katić istakao da ova Aldinova pesma ima veliki uticaj na njega.

– Mene kad ovo pukne, mozak mi razvali – rekao je Jakšić kroz suze.

Ni žiri u finalu nije mogao da sakrije emocije. Kaliopi je nekoliko puta brisala suze, dok je Ljubica Vraneš ustala i time izrazila poštovanje prema pevača.

– Ne možeš sam umreti. Kakve snažne reči. Ne može da se ne oseti emocija – rekla je Ljubica, na šta se oduševljeno nadovezao Mare.

– Ovo ti najbolje pristaje, ovo je pravo u metu i voleo bih da čujem više tvojih pesama – poručio je Milošević, prenosi Grand.

Podsetimo, Finalisti ove sezone takmičenja “Nikad nije kasno” su: Arman Morankić, Miroslav Mišić , Nevenka Vukosav, Sašo Bašeski, Ivana Đorđević, Muharem Hamzakadić, Ružica Čavić, Srđan Stefanović Srle, Selma Čavkić, Oliver Kostić, Sabina Kasumović i Miloš Radić.

(Telegraf.rs)