SPREMAO VENČANJE I ČEKAO BEBU Leskovac tuguje za Aleksandrom kojeg je na radnom mestu pokosio bahati vozač

Region

Od komunalnog radnika Aleksandra. T. (26) iz Leskovca, koji je sinoć poginuo na radnom mestu, opraštaju se brojni prijatelji i kolege.

Mladić se zajedno sa kolegom spremao za obeležavanje saobraćajne signalizacije, kada je na njih nešto posle ponoći naleteo vozač u “opel astri”.

Mladić je preminuo na putu ka Kliničkom centru Niš, dok se njegov kolega D. M. (64) sa teškim povredama nalazi u leskovačkoj bolnici.

Aleksandar T. je rođen u Leskovcu, gde je i završio srednju Tehničku školu.

Bio je jedinac, a pre mesec dana se oženio i za nekoliko meseci je trebalo da dobije prvo dete.

Na društvenim mrežama se od njega opraštaju prijatelji, školski drugovi i kolege. “Ti li dušo da odeš tako bez pozdrava?”; “Pre mesec dana smo se radovali tvojem venčanju i još za nekoliko meseci je trebalo da postaneš otac“; “Večno ćemo te pamtiti po dobroti koju si nosio u sebi”.

Za mladića kažu da je bio svestrani mladi čovek. U slobodno vreme voleo je igra air soft i voleo je da peva jer je imao lep glas.

Mogao je, pričaju njegovi prijatelji, da se profesionalno bavi muzikom, ali bi se na svakom druženju hvatao mikrofona. Pevao je i na svojoj svadbi.

Većnici grada Leskovca danas su, na predlog gradonačelnika Gorana Cvetanovića, minutom ćutanja odali poštu Aleksandru T, pre početka same sednice.

(Jugmedia)