Šokantna ISPOVEST MUŠKARCA razbesnela Srbiju: “Moja žena je GABOR, da nemamo dve ćerke – IZBACIO BIH JE IZ KUĆE. Mada, ove lepe neće da kuvaju i čiste”

Region

Na popularnoj stranici “Ispovesti”, anonimni muškarac ostavio je komentar koji je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama. Ovaj komentar, prepun uvreda i mizoginije, otkriva nezadovoljstvo muškarca izgledom njegove supruge nakon deset godina braka.

“Izuzetno je teško pročitati tako nešto. U braku sam već deset godina. Moja žena ima 35, ali izgleda kao da ima 55 godina. Glavu kao bumbar, tetkastu frizuru do ušiju, naočare nosi, kosa joj je žuta, nikakva, debela je, ali sa lepom zadnjicom. Kad priča, kao da priča muškarac, odbojna je, nikakva. Gledam slobodne žene njenih godina i one mlade, svaka kao gorska vila, duge kose, lepog lica i tela, i pitam sudbinu i Boga zašto mi je predodredio ovakvog gabora. Da nemamo dve ćerke, šutnuo bih je iz kuće kao loptu. Čak i da se razvedem, znam da nijedna od tih lepotica ne bi htela da mi kuva i čisti, zato ćutim i patim kraj ovog krša” napisao je skandaloznu objavu ovaj muškarac.

Ova izjava izazvala je veoma burne reakcije i lavinu komentara korisnika, od kojih su mnogi osudili njegov stav i reči. Korisnici su komentarisali:

– Izgled žene je ogledalo muškarca. Sigurno joj je pružio lep život pa tako izgleda.

– Reci ženi da nisi zadovoljan njenim izgledom pa joj plati šminku, frizuru, tretmane pa će ti biti lepa.

– Žena je ogledalo njenog muža.

– A on je sigurno Brad Pit.

 

Ovaj incident je pokrenuo važnu diskusiju o poštovanju i podršci u braku. Mnogo korisnika je ukazalo na to da se izgled osobe može menjati zbog brojnih faktora, uključujući stres, nedostatak podrške i samopouzdanja. Takođe su istakli da je potrebno ulagati u vezu i pokazati poštovanje prema partneru, umesto da se javno omalovažava.

Kao portal koji je posvećen ženama i koji slavi žene, najstrože osuđujemo ovakvu vrstu ponašanja. Mizoginija i javno omalovažavanje partnera nisu samo odraz nepoštovanja, već i duboko ukorenjenih negativnih stavova koji uništavaju temelje zdravih odnosa. Potrebno je naglasiti važnost empatije, podrške i poštovanja unutar partnerskih veza kako bismo izgradili društvo u kojem se svi osećaju vrednovano i poštovano.

Zbog toga, muškarci, poštujte vaše žene. zena.blic.rs