Bujica nosi seoske puteve, grad RAZBIO automobile, stakla uništena (FOTO

Region

“AKO NEKOGA POGODI, NEĆE USTATI!” Snažno nevreme pravi haos širom Srbije: Bujica nosi seoske puteve, grad RAZBIO automobile, stakla uništena (FOTO,VIDEO)

Prvo se grad sručio na Loznicu, Krupanj, Ivanjicu i Bajinu Baštu, gde je bio veličine lešnika, a potom i na Osečinu koja se nalazi u Kolubarskom okrugu.

Kako se vidi na fotografiji objavljenoj na instagram profilu “192_rs”, krupni grad koji je neumorno padao napravio je razbio je prozore na jednom automobilu u Osečini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Ispod objave samo su se nizali komentari korisnika ove društvene mreže, a ovo su samo neki od njih:

“Strašno”, “Ako nekoga pogodi, neće ustati”, “Sačuvaj Bože, šta se dešava sa ovim vremenom”, “Ovo nije normalno”, “Strašno…jadni ljudi”.

Kako smo ranije pisali, snažno nevreme je stiglo u Srbiju, a Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) niže hitna upozorenja.

Upaljen crveni meteoalarm
Pogledajte za koje delove Srbije je RHMZ upalio hitno upozorenje i crveni meteoalarm.

Banat, Bačka, Srem, zapadna i jugozapadna Srbija i područje Beograda danas su u narandžastom, dok su Šumadija, Pomoravlje, jugoistočna Srbija i Kosovo i Metohija u crvenom.

Crveni meteoalarm znači da je vreme vrlo opasno: Prognozirane su naročito opasne vremenske pojave, a takvog su intenziteta da mogu prouzrokovati veliku materijalnu štetu i biti veoma opasne po bezbednost ljudi i životinja. Treba se često informisati o detaljima očekivanih meteoroloških uslova i rizika. Slediti naredbe i savete nadležnih državnih službi.

RHMZ je ranije već najavio nevreme u Srbiji, a kada tačno stiže pročitajte u posebnoj vesti.

Kako smo ranije pisali, snažno nevreme pogodilo je danas popodne zapadnu Srbiju. Padao je grad veličine lešnika.

Jako nevreme praćeno kišom i gradom sručilo se na Krupanj. blic.rs