Pogledajte neobično vjenčanje: Čovjek s metastatskim rakom odlučio se vjenčati u bolnici

Svijet

Čovjek s metastatskim rakom vjenčao se s ljubavlju svog života na svadbi koja je organizirana u bolnici.

Alexander Santos i njegova sadašnja supruga Heather prvi put su se upoznali dok su bili u srednjoj školi. Prošlo je nekoliko godina prije nego što su 2019. započeli vezu, no ubrzo nakon toga na svijet su poželjeli dobrodošlicu svom dvogodišnjem sinu.

Zatim su prošlog studenog dobili vijest koja im je promijenila život: Alexander ima neseminomski tumor zametnih stanica, i on je u terminalnoj fazi. Budući da mu je preostalo nekoliko mjeseci kraja života, postojala je još jedna stvar koju je trebao učiniti dok može: vjenčati se s ljubavi svog života.

Vjenčanje u bolnici
Uz pomoć osoblja Piedmont Columbus Regional u Columbusu, Georgia, cijela ceremonija i primanje održani su u bolnici u kojoj Alexander boravi. Ljudi su se pojavili sa svih strana, bilo je ukrasa, a Publix je donirao tortu. Mladenka i mladoženja su čak obukli vjenčanicu i smoking. Sve se lijepo poklopilo samo četiri dana nakon Aleksandrova zahtjeva.

U nastavku pogledajte kako je izgledalo ovo predivno vjenčanje

“Ja sam s osobom koju volim i ne bih ništa promijenio ni za što na svijetu”, rekao je Alexander nakon njihove ceremonije.

Napravljena je stranica GoFundMe kako bi se pokrili troškovi Alexanderova liječenja.

novizivot.net