VERA JE OTVORILA KONKURS ZA DEČKA, DOBILA 5.000 PRIJAVA I SVE IH JE ODBILA: Nijedan Nije Ispunio Njene USLOVE, Evo Šta Traži

Showbizz

VERA JE OTVORILA KONKURS ZA DEČKA, DOBILA 5.000 PRIJAVA I SVE IH JE ODBILA: Nijedan nije ispunio njene USLOVE, evo šta traži

Vera Dijkmans je prošle godine putem TikToka objavila da prima prijave muškaraca koji žele da budu njen dečko, a biografije kandidata su brzo počele da pristižu. Manekenka je zamolila muškarce da ispune detaljan upitnik o sebi, uključujući i to da li još uvek žive sa svojim roditeljima, imaju li seks za jednu noć i poseduju li automobil ili ne, piše Mirror.

Od nekoliko hiljada kandidata koji su hteli da joj se udvaraju – uključujući i jednog poznatog udvarača – samo su joj trojica privlačna, dok je more drugih poruka nije nimalo impresioniralo.

“Rekla bih da sam primila oko 5.000 prijava, ali nakon što sam prošla kroz većinu njih, našla sam samo tri tipa za koja sam mislila da su prikladna. Išla sam na sastanak s njima, ali trenutno sam još uvek sama. Uprkos ovom razočaravajućem rezultatu, i dalje smatram eksperiment uspešnim jer sam mogla da odlučujem i vidim koji muškarci odgovaraju tim kriterijumima. Morala sam da filtriram kroz dosta čudnih prijava. Jedan čovek ponudio mi je da mi pošalje uzorak svoje krvi i tražio moju zauzvrat – što sam ignorisala. Takođe sam dobila prijavu od jedne poznate osobe. Ne mogu da kažem ko je to, ali to definitivno nisam očekivala! Većina prijavljenih bila je iz Teksasa”, rekla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vera Dijkmans (@veradijkmans)

Jedan potencijalni dečko izjavio je da, iako živi s roditeljima i nema auto, ima dva čamca, dok se drugi zakleo da nikada neće flertovati s Verinim drugaricama – što ona veruje da bi trebalo da se podrazumeva. Treći se hvalio svojom stalnom karijerom, a odbijao je da joj dozvoli da ima veći ormar od njega. Iako je Vera uživala u izazovu, odlučila je da ubuduće traži dečka izvan društvenih mreža i interneta i odbija kompromis. Verin idealan muškarac je duhovit i ima dobar muzički ukus, a pritom ima i sopstvenu zaradu. Takođe se nada da voli da gleda crtaće.

“Trenutno sam stavila traženje dečka na čekanje, ali ostavljam svoje mogućnosti otvorenim. Samo sam jako izbirljiva i treba mi dečko koji će biti gotovo savršen. Mislim da ne bi trebalo da pravim kompromis sa svojim potrebama – radije bih bila sama dok ne nađem muškarca s kojim treba da budem”, objasnila je.

“Ne bih se još jednom prijavljivala putem interneta. Ako to ponovo uradim, verovatno ću to uradim događajem u stvarnom životu”, dodala je.

(Kurir.rs/ Mirror/ L. S.)