Radnica kojoj je šefica poklonila crveni Mercedes još u šoku: Čula je kako želim dići kredit da bih ga kupila…

Region

Radnica Dražana Palac još uvijek je u šoku nakon što joj je njena šefica i poslodavac Ilijana Bodlović, javnosti poznaju kao Fitness Any, poklonila za rođendan crveni Mercedes koji je žarko željela.

Palac je za Večernji.hr otkrila kako se sve dogodilo te da su joj ove iznenađenje pripremali tri mjeseca.

“Anny me tada pitala kad mi je rođendan, a čim mi je postavila to pitanje, znala sam da priprema nešto. Jer Anny voli iznenađivati ljude, kad god je nekome iz tima rođendan, ona pripremi katering, balone, darove, da čovjek osjeti čar rođendana i, evo, da razmišljam o nekom velikom daru, neki maksimum bio bi mobitel, ali ja se nisam zamarala time, već sam se fokusirala na posao”, govori za Večernji list Draža.

A prije otprilike mjesec dana kreće sama u akciju za kupnju automobila.

“Rekla sam svom dečku da ću promijeniti auto i zamolim ga da nađe u Njemačkoj ono po mojoj želji, a to je taj crveni Mercedes kojeg sam viđala kod jedne obitelji u Grudama i stvarno mi je izgledao fantastično. I on pronađe auto kakav sam ja sanjala. Kazala sam mu da ću otići u banku i raspitati se o kreditu i ako bude sve u redu prijatelj iz Njemačke bi vidio auto i mi bismo ga nakon toga uzeli. Također, i šefici sam rekla da sam našla sebi auto i da ću dizati kredit i ona mi je čestitala, ali kako je bio trening nismo puno komunicirale. Nakon dva dana dečku opet spominjem auto, da je moja konačna odluka podignuti kredit i kupiti si ga, međutim on mi je rekao da je prodan. Bilo mi je žao, no nije kraj svijeta, a u tom trenutku dok je meni bilo žao, auto je već bio kupljen za mene”, kazala je Draža s osmijehom na licu.

Ona i dalje nije predosjećala da se nešto sprema.

“Bio je trening i Ana mi govori o “Novom životu” da krenem s njom kako bismo napravili iznenađenje Ivani i Vlatku, koji će se vjenčati. Izišli smo, ali svi su počeli pjevati i skandirati: Draže, Draže. I ja sam počela plakati jer sam vidjela taj auto za kojeg mi je dečko rekao da je prodan. Iznenađenju nije bilo kraja, a ni danas nisam svjesna svega”, istakla je.

Kaže da je iznova obliju pozitivne emocije kad dođu na prostor gdje je vidjela novi auto.

“Sjetim se te scene i kad sve to vidim, čitam, još nemam osjećaj da je to moj auto. Ana je stvarno velika humanitarka i kome je god trebalo pomoći, prva je tu, međutim nisam očekivala baš ovakav dar, auto mojih snova. Otkrila mi je da mi je u 9. mjesecu, za rođendan, planirala kupiti auto, no ja sam je ubrzala jer sam htjela dizati kredit. Kaže se, što želim sebi, želim i drugima, a ja svojoj Ani želim sve najbolje”, poručila je Draža Palac.

Njena šefica je inače poznata i po humanosti te redovno pomaže onima koji su u stanju potrebe ili bolesni.n1info.net