Žena koja je imala rijedak i agresivan rak svjedoči: “Službeno sam u remisiji!”

Region

Žena koja je imala rijedak i agresivan rak podijelila je kako je Bog uslišao njezine molitve, svjedočeći da je službeno u remisiji.

Jaylee Robinett objavila je snažan podsjetnik za one koji se suočavaju s nemogućim situacijama. Hrabro je posvjedočila na svom Instagram profilu o čudesnom iscjeljenju koje je primila od Boga. Nažalost, dijagnosticiran joj je jedan od najrjeđih i najagresivnijih karcinoma. Imala je koštani sarkom i njezino opterećenje mutacijom tumora bilo je pet puta veće od bilo kojeg pacijenta u SAD-u.

“Imala sam tumor koji je stvorio vlastitu kost koja mi je parala meko tkivo”, objasnila je.

Liječnici su joj rekli da izlječenje više nije realno
Nadalje, podijelila je proceduru koju je trebala proći. Liječnici su joj htjeli odrezati dojku, stijenku prsnog koša i dio leđa kako bi spriječili širenje stanica raka. Ali onda je odlučila da neće proći kroz to. Liječnici su joj rekli da lijeka nema i da se pripremi na najgore.

“Rekli su da će rak preuzeti moje tijelo za samo nekoliko tjedana”, prisjetila se.

Štoviše, naglasila je kako je, prema liječnicima, njezino ozdravljenje medicinski nemoguće. No, unatoč tome, vjerovala je da Bogu ništa nije nemoguće. Godinu i jedan dan nakon dijagnoze, napravila je PET skeniranje i otkrila čudesnu vijest. Posvjedočila je: “Službeno sam u remisiji. Nema znakova bolesti nigdje u mom tijelu. Bog je uslišao naše molitve.”

Cijelo svjedočanstvo pogledajte u videu u nastavku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jaylee (@jaylee.robinett)

Istaknula je snažan podsjetnik iz Psalama 23, 4: “Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim jer ti si sa mnom. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni.”novizivot.net