JOVANA JEREMIĆ POSETILA MANASTIR, A SVI KOMENTARIŠU NJENU HALJINU Uslikala se sa ocem Serafimom i poručila: “Telo je samo kuća gde duh obitava”

Showbizz

Voditeljka Jovana Jeremić posetila je manastir Rajinovac nadomak Grocke, a mnogi su prokomentarisali njen stajling za ovu priliku.

Jovana se uslikala sa ocem Serafimom u porti manastira i fotografiju podelila na Instagramu, gde je njen stajling izazvao veliku pažnju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Naime, ona je obukla dugu crvenu haljinu sa golim ramenima, što nije pristojno za ovakvu vrstu posete, te su joj to neki zamerili.

“Ako je Bog sa tobom i Bog uz tebe, ko može onda protiv tebe? Otac Serafim. Duša traži svoju hranu. Kao sto brinemo o svom izgledu, kao sto ga krepimo svakog dana, tako je neophodno da nahranimo i naše duše. Telo je samo kuća gde duh obitava. Moje jutro je Jutro sa dušom. Zato je na meni da vas podsecam da brinete o svom duhu, da ga ne date. Ne dajte da se ribari ljudskih duša hvale svojim ulovom, već uvek ostanite nedokučivi, svoji, na braniku svoje borbe”, napisala je ona u opisu fotografije.

“Sve je to lepo, ali da li se ovako dolazi u manastir?”, “Mislim da ne bi trebalo gola ramena u manastiru”, “Haljina je lepa, ali ne za manastir”, nizali su se komentari.

Inače, Jeremićeva često posećuje svetinje, a jednom prilikom ispričala je da joj se u snu javio Sveti Vasilije Ostroški.

– Ja sam usnila, sanjala sam Svetog Vasilija Ostroškog, koji mi se nekoliko puta javljao u san, i koji mi je negde nagoveštavao događaje koji će mi se desiti u životu. Jedan od snova jeste bio san kada sam ja osetila jednu toplinu iza leđa, ispred mene je bio sveštenik, i ja sam se okrenula da vidim šta je to. Videla sam odoru crvenu sa zlatnim i osetila sam toplinu – započela je Jovana priču i nastavila:

– I sveštenik je tada rekao: “Ne boj se, kćeri, nemoj ničega da se bojiš”, jer sam tad bila pod nekim pritiscima i tako, imala sam velike borbe i unutrašnje i spoljašnje. Rekao je sveštenik “Nemoj ništa da se bojiš, Sveti Vasilije ti čuva leđa”. Ja sam pitala “Sveti Vasilije?”, on je rekao “Da, to je svetac koji čini čuda, to je bosonogi svetac koji čini da čuda postanu moguća” – ispričala je Jovana i poentirala sledećom rečenicom:

– Ja sam ustala sutradan i rekla: “Da, moj hešteg će biti ‘mala koja čini čuda'”.

“Ne dopada mi se što spominje intimne odnose!” Otac javno iskritikovao Jovanu Jeremić

 blic.rs