Svim srcem uz Srbiju!” U Karleušinom domu već vlada euforija: Nika obukla dres, pogledajte kako bodri Orlove

Showbizz

Karleušina ćerka je veliki fan fudbala

Nakon pune 24 godine, fudbalska reprezentacija Srbije vraća se na Evropsko prvenstvo i to, ni manje ni više, nego utakmicom protiv Engleske.

Srpski narod spreman je da bodri Orlove večeras, a atmosfera se zagreva i u porodičnom domu pop dive Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića.

Karli je danas podelila divan prizor iz svog doma. Njena ćerka Nika Tošić, koja je inače veliki fan fudbala, obukla je dres Srbije i pozirala u njemu.

– Svim srcem uz Srbiju! – napisala je Jelena uz fotografiju svoje naslednice, koju možete pogledati ispod.

Podsetimo, utakmica počinje u 21 čas, a euforija je već prisutna.

Englezi su, sudeći prema procenama bukmejkera, glavni favoriti za osvajanje naslova šampiona Evrope, tako da mnogi smatraju da je Srbija u ovom duelu totalni autsajder, međutim ako pitate fudbalere Engleske – nije im svejedno što baš protiv “Orlova” otvaraju kontinentalni šampionat.

Engleski mediji se uveliko bave analizom našeg tima, a poseban akcenat stavljaju na Aleksandra Mitrovića, kojeg ljubitelji fudbala sa Ostrva vrlo dobro poznaju. Ako pitate Harija Kejna – opasnost im preti iz prekida, ali će isto tako morati da se potrude da probiju odbrambeni zid “Orlova”.

(Telegraf.rs)